Ana SayfaÜnlülerMert Fırat Setten Kovuldu!

İlgili Postlar

Mert Fırat Setten Kovuldu!

Son dönemlerin en sevilen oyuncuları arasında yer alan Mert Fırat, yeni projesiyle başı dertte. Sette yaşanan gerilikte yönetmenle ters düşen Mert Fırat setten kovuldu. Geçtiğimiz günlerde ikinci filmin geleceğini söyleyen Mert Fırat sette yaşadığı sorun filmin yeniden mi çekilmesine neden olacak?

Başka Dilde Aşkla Çıkış Yakaladı

Konservatuvar mevzunu olan başarılı oyuncunun çıkışında en büyük etkisi olan filmlerden biri de “Başka Dilde Aşk” filmiydi. Sağır bir genci canlandıran ünlü oyuncu karakteri adeta üzerine giymiş ve “Onur”un duygularını izleyiciye çok başarılı bir şekilde yansıtmıştı. Bu filmle adından büyük bir övgüyle bahsettiren Mert Fırat kısa sürede dizi ve filmlerinin aranan oyuncuları arasına girdi.

Şener Şen ve Mert Fırat Bir Araya Gelirse…

Projelerinde Düşüş Yaşadı Mı?

Bugüne kadar pek çok dizi ve sinema filminde yer alan Mert Fırat, aynı zamanda “DasDas”ın da sahibi. Projelerine devam ederken tiyatroyla da ilgilenmeye devam eden ünlü oyuncunun son dönemlerde ekranda benzer karakterleri canlandırdığı yönünde eleştiriler vardı. Yine de izleyicilerin sevdiği oyunculardan olan Mert Fırat yeni bir projeyle izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyordu ki işler beklendiği gibi gitmedi.

Mert Fırat Setten Kovuldu!

“Kilit” adındaki yeni projesine başlayan Mert Fırat yakında izleyicisiyle buluşacaktı ki filmin setinde büyük bir gerginlik yaşandı. Filmde bir polisi canlandıran ünlü oyuncu daha öncesinde ikinci filminde çekileceğini açıklamıştı. İddialara göre filmin yönetmeni Adil Oğuz Valizade, Mert Fırat’ın oyunculuğunu beğenmedi ve karakterin sönük kaldığını dile getirerek Fırat’ı eleştirdi. Bu konu nedeniyle Adil Oğuz Valizade ve Mert Fırat arasında yaşanan gerginliğin kavgaya dönüşmesi sonucu Adil Oğuz Valizade, Mert Fırat’ı setten kovması ünlü oyuncunun projeden ayrılmasına neden oldu. Konu hakkında Mert Fırat’tan henüz herhangi bir açıklama gelmedi. Filmde Mert Fırat’ın olduğu sahneler kullanılacak mı yoksa çekimlere yeniden mi başlanacak buda henüz gizemini koruyan bir konu.

Mert Fırat Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler