Ana SayfaÜnlülerMustafa Ceceli'den ikinci çocuk açıklaması!

İlgili Postlar

Mustafa Ceceli’den ikinci çocuk açıklaması!

Geçen yıl ikinci kez dünya evine giren Mustafa Ceceli, ikinci çocuğunun almasını istiyor mu? Ünlü şarkıcıdan ikinci çocuk müjdesi gelecek mi? Mustafa Ceceli, sık sık sorulan bu sorunun yanıtını sonunda verdi. Detaylar haberimizde…

Mustafa Ceceli’nin Bayram Fotoğrafı Olay Oldu! Ailesi Eşini İstemiyor Mu?

Mustafa Ceceli’den çocuk açıklaması

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, geçtiğimiz yıl oğlunun annesi Sinem Gedik ile boşanmış, hemen ardından da sosyetik güzel Selin İmer ile evlenmişti. Ceceli, evliliğinden bu yana ikinci çocuk soruları ile karşılaşıyor.

Selin İmer Kimdir?

Mustafa Ceceli ikinci çocuğu yapacak mı?

Geçtiğimiz günlerde Antalya’dan dönüşte basın mensupları ile karşılaşan Mustafa Ceceli, bayramda üç farklı şehirde sahne aldığını söyledi. Konserden dönen Ceceli, çocuk sorularına konuya sıcak bakmadığını ifade ederek “Düşünmüyoruz. İnsanın gizleyemeyeceği tek şey çocuk sahibi olmak.” şeklinde yanıt verdi.

Mustafa Ceceli Kimdir?

Mustafa Ceceli’nin tatil programı

Tatil planları hakkında da konuşan ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, Ekin ayında yurt dışında tatil yapmayı planladığını, yaz boyunca ara ara iş nedeni ile Çeşme ve Bodrum’da olacağını ifade etti. Şarkıcı Ceceli, hala daha denize hiç girmediğini de eklerken, henüz denizde çekilmiş pozunun olmadığını vurgulayarak “Geçen sene ilk kez Çeşme’de görüntülendim, bu sene kilo da verdim bakalım beni denizde çekecekler mi? Çeşme basını bana ‘Sizi ne zaman yüzerken çekeceğiz?’ diye soruyor.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler