Ana SayfaDedikoduMustafa Ceceli'nin Bayram Fotoğrafı Olay Oldu! Ailesi Eşini İstemiyor Mu?

İlgili Postlar

Mustafa Ceceli’nin Bayram Fotoğrafı Olay Oldu! Ailesi Eşini İstemiyor Mu?

Selin İmer ile evliliği uzun süre konuşulan Mustafa Ceceli’nin bayram paylaşımı olay oldu. Aile fotoğrafı paylaşan Mustafa Ceceli’nin eşi Selin İmer fotoğrafta yoktu. Selin İmer ile Mustafa Ceceli arasında neler oluyor? Detaylar haberimizde…

Mustafa Ceceli’nin Bayram Fotoğrafı Olay Oldu! Ailesi Eşini İstemiyor Mu?

Ünlü isimler sabahın erken saatlerinde bayram için iyi dileklerini takipçileri ile yayınlamaya başladılar. Birçok ünlü ismin paylaşımının yanı sıra, Mustafa Ceceli’nin bayram fotoğrafları olay oldu. Aile fotoğrafı paylaşan Mustafa Ceceli’nin fotoğrafında eşinin olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Takipçilerinin ise bu detayı dikkatlerden kaçmadı. Selin İmer’in aile fotoğrafında olmaması dedikoduları beraberinde getirdi. Bir kısım bu fotoğraf eskidir derken, bir kısım ise Mustafa Ceceli’nin ailesinin gelinini istemediğini savundu.

Ünlülerin Bayram Mesajları:

Gülben Ergen: “İyilikle, kardeşlikle, saygıyla ve sevinçle yaşayacağımız bir bayram olsun”

Aylin Çoşkun: “İyi Bayramlar”

Kenan Sofuğlu: “Ramazan Bayramımız Mübarek olsun..Herkesin Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”

Nazlı Çelik: “Mutlu bayramlar. En sevdiklerinizle”

Yeliz Yeşilmen: “Herkesin tüm ailesiyle ve dostlarıyla sevgiyle, huzurla, neşeyle bütünleştiği; geleneklerimizin yardımıyla çocuklarımızı güvenle geleceğe taşıdığımız nice mutlu bayramlar dilerim.”

Ali Özbir: “Herkesin bayramını kutlarız… Sevgilerimizle”

Tolga Çevik: Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim. Bayramımız mübarek olsun. “Her bayramınız bir öncekinden güzel olsun.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler