Ana SayfaÜnlülerBerrak Tüzünataç'tan yürek hoplatan bikinili poz!

İlgili Postlar

Berrak Tüzünataç’tan yürek hoplatan bikinili poz!

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, tatil sezonunu açtı. Bununla birlikte, bikini sezonunu da açtı. Tüzünataç, sosyal medyada ilk bikinili paylaşımını yaptı. Berrak Tüzünataç’ın yürek hoplatan bikinili pozu haberimizde…

Talat Bulut taciz iddiasında kendini savundu, Berrak Tüzünataç isyan etti!

Berrak Tüzünataç’tan bikini şov

Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç, bikinili pozu ile sosyal medyayı salladı. Sezonu açan ve ilk bikinili pozunu veren Tüzünataç, bu pozunu sosyal medya hesabından da paylaşmayı ihmal etmedi. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimlerden biri olan Tüzünataç’ın “Oh be yaz” notu ile paylaştığı bu pozu, kısa sürede beğeni rekorları kırdı.

Berrak Tüzünataç Kimdir?

İşte Berrak TüzünAtaç’ın olay yaratan bikinili pozu

Berrak Tüzünataç’tan Talat Bulut ve taciz olayı tepkisi

Muç muç değilsiniz ama…

Berrak Tüzünataç, son olarak Talat Bulut’un kostüm asistanını taciz ettiği iddiaları hakkında yaptığı paylaşım ile gündeme gelmişti. Talat Bulut’un taciz iddialarını kabul etmeyerek kendini savunduğu açıklamaya tepki gösteren Tüzünataç, sosyal medya hesabından “Talat bey, hicbir oyuncuyla “muç muç” degilsiniz ama butun kostumculeri sarilip opuyorsunuz. Tecavuz yasasini paylastiginiz icin alkis beklemenizse enteresan,zira yasayi siz cikarmadiniz. Ve evet Talat bey,samimiyetiniz yanlis anlasiliyorsa bu sizin probleminizdir.” şeklinde bir paylaşım yapmıştı.

Bana öfkelenen insanlar var

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, bu paylaşımına gelen yorumların ardından bir paylaşım daha yaparak “Bakin bu paylasimda hicbir itham yok,sadece yapilan aciklama ustune sonuca varmadan,fikirlerimi paylastim. Ona ragmen bana ofkelenen insanlar var. Düşünmemiz gereken;gercekten tacize ugramis kadin icin bunu aciklamak-tepkilere gogus germek nasil bir dirayet ve güç gerektiriyor..” diye yazmıştı.

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan Birkan Sokullu ile aşk yaşıyor. Ünlü çift, iki buçuk yıldır birlikte.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler