Ana SayfaKültür ve SanatMurat Yıldırım Yarışmacısını Savundu!

İlgili Postlar

Murat Yıldırım Yarışmacısını Savundu!

Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışmanın başarılı ve yakışıklı sunucusu Murat Yıldırım, verdiği cevap ile sosyal medyada alay konusu olan yarışmacısını savundu. Murat Yıldırım bu konu hakkında neler söyledi? Murat Yıldırım yarışmacısını savundu peki neden?  İşte haberimiz hakkında merak edilen tüm detaylar…

Harvard’lı Erman Gören Kim Milyoner Olmak İster’de ilk soruyu geçemedi!

Sosyal Medyada Alay Konusu Oldu

Geçtiğimiz haftalarda Kim  Milyoner Olmak İster? yarışmasına katılan Su Ayhan, kendisine sorulan soruya verdiği cevap ile bir andan tüm sosyal medyanın alay konusu olmuştu.

Yarışmaya İstanbul’dan katılan 26 yaşındaki Su Ayhan, 4. soruda hem Murat Yıldırım’ı hem de ekran başındakileri şaşırttı. Çin Seddi nerededir? sorusuna iki joker hakkı kullanan yarışmacı Su Ayhan, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girmişti. Bilgi Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun olan yarışmacı, ‘Çin Seddi nerededir?’ sorusuna “Cevabı biliyorum ama şu an biraz şey oldum” diyerek seyirci jokeri kullanmak istemişti. Seyircinin de soruda tereddüt etmesi üzerine ekran başındakiler oldukça şaşırmıştı.

Murat Yıldırım ile Imane Elbani Herkesi Şaşırtıyor!

Su Ayhan, Tepkilere Cevap Verdi

Kendisiyle alay edenlere sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak cevap veren Su Ayhan, “Benim güzel ülkemin Einstein kılıklı güzel insanları. Hepiniz var ya zeka küpüsünüz maşallahınız var gerçekten. Gurur duyuyorum hepinizle özellikle o kötü yorumu yapanlarla. Oturup ağlamıyorum çocuklar zahmet etmeyin. Bu arada hemen merak edilen bir şeye açıklık getireyim. Kurgu muydu, gerçek miydi, bilerek mi yapıldı…

Şimdi bana yarışmada üç tane joker hakkı tanınıyor. Ve ben bunu babamın jokeriymiş gibi istediğim gibi kullanırım. Bu sizi ilgilendirmez. Haberiniz olsun” yazarak eleştirilere cevap vermişti.

Murat Yıldırım Kimdir?

Murat Yıldırım Yarışmacısını Savundu

Önceki gün eşi ile Nişantaşı’nda muhabirler ile karşılaşan Murat yıldırım; kendisine sorulan yarışmacısı hakkındaki soruya şu şekilde cevap verdi: “İlk başta ben de şaşırdım ama bence yarışmacı, cevabından emin olmak için biraz öküz altında buzağı aradı. O yüzden yine de kimseyi çok eleştirmemek lazım. Sonuçta Türk gençleri zekası ve ahlaklı duruşuyla her zaman gururumuz oluyorlar.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler