Ana SayfaÜnlülerMurat Yıldırım'dan 'Çin Seddi' yarışmacısı hakkında açıklama

İlgili Postlar

Murat Yıldırım’dan ‘Çin Seddi’ yarışmacısı hakkında açıklama

Murat Yıldırım’dan ‘Çin Seddi’ yarışmacısı hakkında açıklama. Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programına katılarak Çin Seddi ile ilgili soruda iki joker kullanması ile bir anda herkesin ilgi odağı haline gelen yarışmacı hakkında bir açıklama da, programın sunucusu Murat Yıldırım’dan geldi. Murat Yıldırım, yarışmacının zorlandığı durum hakkında nasıl bir yorumda bulundu? Detaylar haberimizde…

‘Çin Seddi’ olayı reklam mıydı?

Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasının Çin Seddi sorusu

Murat Yıldırım’ın sunumu ile atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programının geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bölümüne katılan bir yarışmacı, Çin Seddi’nin nerede olduğu şeklinde gelen soruya bir türlü yanıt verememiş, iki joker hakkını da bu soru için harcamıştı. Yarışmacının, Çin Seddi’nin nerede olduğunu bilememesi günlerce konuşulmuş, eleştirilmişti.

Murat Yıldırım Kimdir?

Hepiniz var ya zeka küpüsünüz maşallahınız var

Yarışmacı Su Ayhan, gelen eleştirilerin ardından sosyal medya hesabından “Benim güzel ülkemin Einstein kılıklı güzel insanları. Hepiniz var ya zeka küpüsünüz maşallahınız var gerçekten. Gurur duyuyorum hepinizle özellikle o kötü yorumu yapanlarla. Oturup ağlamıyorum çocuklar zahmet etmeyin. Bu arada hemen merak edilen bir şeye açıklık getireyim. Kurgu muydu, gerçek miydi, bilerek mi yapıldı… Şimdi bana yarışmada üç tane joker hakkı tanınıyor. Ve ben bunu babamın jokeriymiş gibi istediğim gibi kullanırım. Bu sizi ilgilendirmez. Haberiniz olsun.” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

“Çin Seddi nerededir” sorusuyla gündem olan Su Ayhan konuştu!

Öküzün altında buzağı aradı

Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasının sunucusu ünlü oyuncu Murat Yıldırım, yarışmacı Su Ayhan’ın Çin Seddi’nin nerede olduğu sorusu için iki joker hakkını kullanması hakkında “İlk başta ben de şaşırdım ama bence yarışmacı, cevabından emin olmak için biraz öküz altında buzağı aradı. O yüzden yine de kimseyi çok eleştirmemek lazım. Sonuçta Türk gençleri zekası ve ahlaklı duruşuyla her zaman gururumuz oluyorlar.” şeklinde açıklama yaptı.

Su Ayhan’ın, katıldığı Kim Milyoner Olmak İster? isimli sevilen yarışma programında Çin Seddi’nin nerede olduğu sorusu için iki joker hakkını kullanması şaşkınlık yaratmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler