Ana SayfaÜnlülerAlişan pinti mi? Buse Varol açıkladı!

İlgili Postlar

Alişan pinti mi? Buse Varol açıkladı!

Alişan pinti mi? Buse Varol açıkladı! Bebek sahibi olmak için gün sayan Alişan ve Buse Varol çiftinin evliliği mutlu şekilde devam ederken, Alişan’ın yıllardır süregelen pintilik dedikoduları devam ediyor mu sorusu gündeme geldi? Alişan, pinti mi? Eşi Buse Varol Alişan’ın pinti olup olmadığını açıkladı. Detaylar haberimizde…

Alişan Eşi Buse Voral’la Sahneye Çıktı!

Buse Varol’dan samimi açıklamalar

Geçtiğimiz aylarda ünlü türkücü Alişan ile büyük bir aşkla nikah masasın oturan ve şimdilerde anne olmak için gün sayan ünlü oyuncu Buse Varol, 2. Sayfa isimli programa konuk olarak katıldı. Buse Varol, programda Alişan’ın pintiliğinden, evliliğinden ve özel hayatlarından söz etti. Samimi açıklamalarda bulunan Buse Varol’un sözlerinin satır başları şu şekilde:

Alişan kimdir?

Alişan pinti mi?

Alişan’ın pintiliğini görmedim. Bana karşı da ailesine, çevresine karşı da çok bonkör. Bana aldığı ‘en pahalı hediye ne’ diye düşünmedim ama çok güzel hediyeler alıyor.

Buse Varol Kimdir?

Küçük sürprizler yapması beni alıp götürüyor

Maddi hediyelerden çok bana not yazması, küçük sürprizler yapması beni alıp götürüyor. Bebek haberini aldığında 2 sayfa not yazmış bana gece ben uyurken… Sabah uyandığımda başucumda duruyordu. Hala saklıyorum. Kaybedersem çok üzülürüm.

Risk ama güzel

Alişan beni çok mutlu ediyor. Biz 6 ayda evlendik. Her gün başka bir huyunu öğreniyorum. Tanımadığın bir insanla evlenmek çok güzel. Risk ama güzel…

Bunun intikamını senden alacağım

Biz nişanlıyken, yeni evliyken sürekli bir yerden Alişan çıkıyor ve ben korkuyordum. Bir gün apartman boşluğuna saklanmış. Annesiyle arıyoruz. Yok. Bende de panik atak var. Ulaşamayınca kötü oluyorum. Sonra birden çıktı önüme. 42 yaşında adamsın yani… Ona ‘Bunun intikamını senden alacağım’ dedim. Şimdi bulduğum her fırsatı değerlendiriyorum.

Buse Varol aşeriyor mu?

Bir ara çok ayva, limon ve tuz yiyordum. Bir ara incir çok yedim. Şu an canım bir şey istemiyor. Alişan’ı gece yarıları bir yerlere göndermiyorum.

Alişan çok pinpirikli

Alişan bana göre daha pinpirikli. Ben hopluyorum, zıplıyorum. ‘Napıyorsun’ diye kızıyor bana.

Şükran ve Caner gibi pozlar veremeyiz

Şükran ve Caner gibi pozlar veremeyiz. Bizimki kışa gelecek çünkü ama illa ki paylaşımlar yaparız. İnşallah bir an önce benim göbeğim de o kadar büyür.

Sen kesin hamilesin

Nur’un kızı sete gelmişti. Elisa bütün gün benimle oynadı. Nur bana ‘sen kesin hamilesin’ dedi. ‘Nereden anladın?’ dedim. ‘Elisa seninle inanılmaz ilgili ve yüzünde bir ışık var’ dedi. Sonra öğrendim ki hamileyim…

Hamile olduğumu öğrendiğimde…

Hamile olduğumu öğrendiğimde gece yarısı annemi aradım. ‘Anne ben hamileyim’ dedim. ‘Tamam sabah bakıp bana söylersin’ dedi. Sabah uyanmış, beni aradı ‘gece rüyamda seni gördüm, hamileydin’ dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler