Ana SayfaÜnlülerAyrılığa dayanamadılar: Burak Deniz ve Büşra Develi barıştı! İşte aşkın ilk fotoğrafı...

İlgili Postlar

Ayrılığa dayanamadılar: Burak Deniz ve Büşra Develi barıştı! İşte aşkın ilk fotoğrafı…

Ayrılığa dayanamadılar: Burak Deniz ve Büşra Develi barıştı! İşte aşkın ilk fotoğrafı… Ünlü oyuncular Büşra Develi ve Burak Deniz,iki aylık ayrılığa daha fazla dayanamadılar. Ünlü çift, sonunda barıştı. Çıktıkları aşk tatilinden ilk fotoğrafları ortaya çıktı. Burak Deniz ve Büşra Develi çifti nasıl barıştı? Detaylar haberimizde…

Nesrin Cavadzade Burak Deniz’le değil, Alihan ile sevgili!

Burak Deniz ve Büşra Develi ayrılığı

Bizim Hikaye dizisinin Savaş karakterine hayat veren yakışıklı oyuncusu Burak Deniz, kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan Büşra Develi ile aşk yaşıyordu. Uzun  süredir birlikte olan çift, iki ay önce yollarını ayırmıştı. Ayrılığa, Burak Deniz’in rol aldığı Bizim Hikaye dizisinin sezon finali girmesinden dolayı gerçekleşen partide, sevgilisi Büşra Develi’nin kıskançlık krizine girmesinin neden olduğu iddia edilmişti.

Büşra Develi Kimdir?

Daha önemli konulara kafa yoralım lütfen

Ayrılık haberleri sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Burak Deniz, paylaşımında “Arkadaşlar çıkan haberlerin, kişilerin gerçekle alakası yoktur. Daha önemli konulara kafa yoralım lütfen.” diye yazmıştı.

Burak Deniz kimdir?

Burak’la olan 3 yıllık ilişkimiz karşılıklı kararımızla sonlanmıştır

Büşra Develi de ayrılık sonrası çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlamış ve “Günlerdir benim ve ilişkim hakkında çıkan hayal ürünü haberleri hayretle okuyorum. Bir ilişkinin bitmesi için illa ki taraflardan birinin aldatması veya kıskanması gerekmez. Bu bir süreçtir. Burak’la olan 3 yıllık ilişkimiz karşılıklı kararımızla sonlanmıştır. Hala birbirimize duyduğumuz sevgi ve saygı baki… Hakkımda asılsız haberler yayınlamaya devam eden her bir kurum hakkında hukuki işlem başlatılacaktır.” ifadelerini kullanmıştı.

Burak Deniz ve Büşra Develi barıştı

Ayrılık haberlerinin ardından sessizliğe bürünen Burak Deniz ve Büşra Develi çifti, daha fazla dayanamadı. Ünlü çift, iki aylık ayrılığın ardından yeniden bir araya geldi. Barışın ardından Marmaris’te tatile çıkan Burak Deniz ve Büşra Develi çifti, usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun ‘Bir Delinin Hatıra Defteri’ni izlemeye gitti. Barışın ardından ilk kez birlikte görüntülendiler.

İşte Burak Deniz ve Büşra Develi

Ayrılığa dayanamadılar: Burak Deniz ve Büşra Develi barıştı! İşte aşkın ilk fotoğrafı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler