Ana SayfaDedikoduMurat Yıldırım Baba mı Oluyor?

İlgili Postlar

Murat Yıldırım Baba mı Oluyor?

TV8’de yayınlanan Hakan Ural ve Nur Tuğba Algül’ün sunuculuğunu yaptığı magazin haberleri gündeminin nabzının tutulduğu Gel Konuşalım’da bomba bir iddia ortaya atıldı. Bugün yayınlanan programda iddia edilene göre Kim Milyoner Olmak İster’in yakışıklı sunucusu ve başarılı oyuncu Murat Yıldırım baba mı oluyor? Detaylar haberimizde…

Murat Yıldırım ve Hatice Şendil Aynı Projede mi Yer Alacak?

Murat Yıldırım Baba mı Oluyor?

Nur Tuğba Algül ve Hakan Ural‘ın sunuculuğunu yaptığı magazin haberleri gündeminin masaya yatırıldığı günlük televizyon programı Gel Konuşalım’da bugün bomba bir iddia ile gündem yarattı. Programda iddia edilene göre Murat Yıldırım baba oluyor.

Iman Elbani kimdir?

Henüz bu aralar evliliklerinin ikinci yılını kutlayan mutlu çiftin bu haber ile mutluluklarına mutluluk kattıkları ve evliliklerini taçlandırdıkları bir gerçek. Murat Yıldırım’ın kısa sürede büyük beğeni toplayan romantik paylaşımı da bu mutlu haberin işareti olarak görülüyor.

Neden Açıklama Yapmadılar?

2008 Fas Güzellik Yarışması birincisi ve 2008 Miss Arab World güzeli olan Iman Elbani ile Kim Milyoner Olmak İster’in yakışıklı sunucusu ve başarılı oyuncu Murat Yıldırım önceki yıl dillere destan bir düğün ile dünyaevine girmiş ve düğünden sonra da uzunca bir süre gündemde kalmışlardı.

Murat Yıldırım kimdir?

Evlendikten sonra pek birlikte görünmeyen çiftin geçtiğimiz günlerde Gebze’deki büyük hastane zincirlerinden birlikte görüldükleri öğrenildi. Yine iddiaya göre Iman Elbani Murat Yıldırım çifti burada güzel haberler aldılar.

Murat Yıldırım’dan ‘Çin Seddi’ yarışmacısı hakkında açıklama

Henüz mutlu çift Iman Elbani Murat Yıldırım bu konu hakkında bir açıklama yapmadılar. Kulislerde dolaşan bilgilere göre çiftin bu mutlu haberin henüz duyulmasını istememeleri. Duyulmasını istemedikleri için de İstanbul dışında Gebze’de bir özel hastaneye gitmeyi tercih ettikleri. Mutlu çiftten bu konu hakkında açıklama geldiğinde sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler