Ana SayfaKimdirNur Tuğba Algül Kimdir?

İlgili Postlar

Nur Tuğba Algül Kimdir?

Sunucu ve haber spikeri Nur Tuğba Algül kimdir? Nur Tuğba Algül, geçen sezon Hakan Hatipoğlu ile birlikte sundukları Survivor Panorama programını, Hatipoğlu’nun bu sezon yarışmacı olması nedeniyle, şubat ayından beri Hakan Ural ile yürütüyor. Geçtiğimiz günkü Panorama programında, Seda Akgül ile tartışmasıyla gündeme gelen güzel sunucu Nur Tuğba Algül kimdir? Ünlü sunucunun hayatıyla ilgili merak edilenler sizlerle…


Bugün Doğan Ünlüler

Nur Tuğba Algül Namlı aslen nereli? Nur Tuğba Algül Namlı şuan Kaç Yaşında? Nur Tuğba Algül Namlı hangi burç?

Nur Tuğba Algül Namlı aslen Mersinli sunucu şuan 35 yaşında ve ikizler burcudur.

Nur Tuğba Algül Kimdir?

Nur Tuğba Algül Namlı, 15 Haziran 1983 yılında Mersin’de dünyaya gelmiştir. Aslen Mersinli olan Algül, liseye kadar Mersin’de okumuş ardından da Balıkesir Üniversitesinde yüksek öğrenimini tamamlamıştır. 1,65 cm boyunda, 54 kilo ve İkizler burcudur. 2015 yılından beri iş adamı Mustafa Namlı ile evlidir. Namlı çiftinin, bir oğlu vardır.

Nur Tuğba Algül Namlı Nasıl Tanındı? TV ve Kariyer Hayatı

Nur Tuğba Algül, ilk kez “Var mısın Yok musun?” yarışması ile tanınmış ve sonra ekran önünde çalışmak istediği için sunuculuk dersleri almıştır. Başarılı spiker Gülgün Feyman’dan aldığı sunuculuk eğitiminden sonra ekran macerası başlayan Nur Tuğba Algül, haber bülteni spikeri olarak kameralar karşısına çıkmıştır.

İlk olarak SkyTürk kanalında gece haberlerini sunmaya başlamış ve uzun süre burada görev aldıktan sonra NTV’ye transfer olmuştur. NTV’de de haber spikeri olarak görev almaya devam etmiştir.

Daha sonraki zamanlarda TV8’e transfer olmuş ve farklı konseptteki programlarda sunuculuğuna başlamıştır. TV 8 ekranlarında, ilk kez “Ütopya” adlı yarışmanın gündüz kuşağında yayınlanan “Ütopya Panorama” programının sunuculuğunu üstlenmiştir. Bu yarışmanın bitmesinin ardından, yine TV 8 ekranlarında yayınlanmakta olan fenomen yarışma Survivor’ın gündüz kuşağında yayınlanan ve yarışmada gelişen olayların kritiğinin yapıldığı Survivor Panorama’nın sunuculuğunu yapmaya başlamıştır. Nur Tuğba Algül, Survivor Panorama programını eski Survivor yarışmacılarından biri olan Hakan Hatipoğlu ile birlikte sundu. 2018 sezonu itibariyle de Hakan Ural ile sunmaya devam etmektedir.

 

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler