Ana SayfaÜnlülerMurat Boz Yeni Oyuncağı İle Gecelerde!

İlgili Postlar

Murat Boz Yeni Oyuncağı İle Gecelerde!

Şüphesiz son günlerde en çok konuşulan ünlüler arasında, Murat Boz ile Aslı Enver ayrılığı olmuştu. Birlikte yaşayan ünlü çift, evlerini ayırarak herkes kendi yoluna çekilmişti. Ayrılık hakkında birçok neden iddia edilmişti. Hatta ihanete kadar birçok neden ortaya atılmıştı. Oysa ikiliden ayrılık sonrası tam bir açıklama gelmemişti. Ayrılık konuları ise tam bir muamma…

Murat Boz-Aslı Enver ayrılığı hakkında yeni bir detay. Büyük kavganın detayları haberimizde…

Murat Boz İstanbul Gecelerinde!

Aslı Enver ayrılık sonrası ilk olarak sosyal medya hesabından Murat Boz’u takibi bırakmış, ve birlikte çekilmiş tüm fotoğraflarını silmişti. Murat Boz ise sosyal medya hesabında bir değişiklik yapmadı. Aslı Enver ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran ünlü sanatçı, Uzak Doğu tatili yapmıştı. Ayrılık sonrası etrafta pek görülmeyen Murat Boz, İstanbul’a döner dönmez soluğu İstanbul gecelerinde aldı. Bir mekanda Acun Ilıcalı ile bir araya gelen popçu, bol bol sohbet etti. Acun Ilıcalı ile sıkı dost oldukları bilinen Murat Boz’un, gece boyu dertleştikleri duyumlar arasında.

Murat Boz Kimdir?

Murat Bozun Yeni Ferrari’ si!

Yakışıklı popçu Murat Boz çıkışta yeni aldığı son model Ferrari’si ile evinin yolunu tuttu. Ayrılık sonrası kafa dağıtmak için yurt dışı tatiline giden ve geldikten sonra kendisini lüks araç ile ödüllendiren Boz’un moralinin hala bozuk olduğu söyleniyor. Anlaşılan tatil bile Murat Bozu kendine getirememiş.

Aslı Enver Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler