Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerŞahan Gökbakar "Recep İvedik 6" ile ilgili müjdeyi verdi!

İlgili Postlar

Şahan Gökbakar “Recep İvedik 6” ile ilgili müjdeyi verdi!

Şahan Gökbakar’ın “Dikkat Şahan Çıkabilir ” programındaki sevilen karakterinden birisi olan Recep İvedik’i sinemaya taşıması ile, kariyerindeki en büyük dönüm noktası olmuştu. 22 Şubat 2008 tarihinde vizyona giren Recep İvedik 3.250.000 seyirciye ulaşarak büyük bir rekor kırmıştı. Daha sonra ise serilere devam Şahan Gökbakar seyirciden tam not alarak tüm serilerinde başarılı olmuştur. Peki Recep İvedik 6 çekilecek miydi? Detaylar haberimizde…

Şahan Gökbakar Uber – sarı taksi tartışmasına dahil oldu

Şahan Gökbakar Müjdeyi Verdi!

Şahan Gökbakar, gişe rekorları kıran Recep İvedik serisinin altıncısını çekeceğini “Yeni macera yolda” notuyla açıklama yaptı. Televizyon programından sinemaya uyarladığı Recep İvedik tiplemesiyle seyirci rekorları kıran Şahan Gökbakar, sinemada geniş bir seyirci kitlesine sahip oldu. Tüm serileri izleyici tarafından büyük ilgi gördü.Şahan Gökbakar “Recep İvedik” serisine devam edeceğini açıkladı. Önceki filmleriyle gişe rekorları kıran, ancak bir o kadar da komedisiyle eleştirilere maruz kalan Şahan Gökbakar, Instagram hesabından Recep İvedik 6’nın yolda olduğunun müjdesini verdi. Takipçilerin den ise yorum üstüne yorum geldi.

Şahan Gökbakar Kimdir?

Yönetmen kardeşi Togan Gökbakar ile ön hazırlığa başladığını söyleyen Şahan Gökbakar, film hakkında şu açıklamaları yaptı: “Aklımızda ‘Recep İvedik 6’ için iki farklı hikaye var. Şu anda karar verme aşamasındayız. Kararımızı verdiğimiz an senaryolaştırıp çekim planını yapacağız. 2019’da vizyonda olacak” dedi. Şimdiden Şahan Gökbakar’ın bu açıklaması gündeme oturdu. Filmin takipçileri filmin nasıl olacağı konusunda şimdiden meraka girdi bile.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler