Ana SayfaÜnlülerŞahan Gökbakar Uber - sarı taksi tartışmasına dahil oldu

İlgili Postlar

Şahan Gökbakar Uber – sarı taksi tartışmasına dahil oldu

Uber – sarı taksi tartışmasına, Şahan Gökbakar da dahil oldu. Şiddete maruz kalan Uber taksicilerin destekçisi olduğunu ifade eden Gökbakar, “Gittiğim yurt dışı seyahatlerinde keyifle kullanıyorum.” diyerek desteğini ifade etti. Detaylar haberimizde…

Uber – sarı taksi tartışması her geçen gün hızla büyürken, olaya Şahan Gökbakar da dahil oldu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile tarafını belli eden ünlü komedyen, yapılan şiddeti kınadı.

Şahan Gökbakar kimdir?

Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı Uber taksileri destekleyen paylaşımında “Uber sürücülerine karşı yapılan barbarca yaklaşımı kınıyorum. Taksilerin bu zihniyeti ve sınır bilmez hareketleri zaten uber’in neden tercih edildiğini açık kanıtı niteliğinde değil mi? Gittiğim yurt dışı seyahatlerde ben de keyifle kullanıyorum.” şeklinde ifadelere yer verdi.

Şahan Gökbakar Kayhan Filmiyle Geriledi

İşte Şahan Gökbakar’ın o paylaşımı:

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, son olarak Kayhan filmi ile gündemdeydi. Yıllarca Recep İvedik serisi ile gişe rekorları kıran Şahan Gökbakar, Kayhan filminde aynı başarıyı yakalayamaması ile günlerce konuşulmuştu. Ünlü komedyen, Recep İvedik karakteri ile adeta bütünleşti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler