Ana SayfaÜnlülerSon dakika: Caner Erkin ve Şükran Ovalı'nın bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

İlgili Postlar

Son dakika: Caner Erkin ve Şükran Ovalı’nın bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

Yıldız futbolcu Caner Erkin ve ünlü oyuncu Şükran Ovalı’nın kucaklarına almak için gün saydıkları bebeklerini cinsiyeti belli oldu! İşte Caner Erkin ve Şükran Ovalı’nın bebeğinin cinsiyeti…

Caner Erkin ve Şükran Ovalı’nın bebeğinin cinsiyeti ne?

Bir trafik kazası sonucunda hamile olduğu ortaya çıkan Şükran Ovalı, eşi Caner Erkin ile bebek sahibi olacak olmanın mutluluğunu yaşıyor. Ünlüler dünyasının en gözde çiftlerinden Caner Erkin ve Şükran Ovalı’nın bebeğinin cinsiyetinin kız olduğu ortaya çıktı. Şükran Ovalı, kız annesi olacak.

Şükran Ovalı kimdir?

Caner Erkin, bebek odası için kesenin ağzını açtı

İkinci kez baba olacak olmanın heyecanını yaşayan Caner Erkin’in, bebeğinin odası için hazırlıklara başladığı,  Beykoz Acarken’te oturdukları villada hazırladığı bebek odası için 100 bin lirayı gözden çıkardığı iddia ediliyor.

Caner Erkin Şükran Ovalı’nın her isteğini yapıyor

Ünlü çifte yakın çevreden edinilen bilgilere göre; Caner Erkin ilk defa anne olmanın heyecanını yaşayan eşi Şükran Ovalı’nın bir dediğini iki etmiyor, her isteğini yerine getiriyor.

Caner Erkin kimdir?

Şükran Ovalı’nın hamile olduğu, Caner Erkin’in trafik kazasına karıştığı taksi şoförünün açıklamaları ile ortaya çıkmıştı. Bir magazin programına telefon bağlantısı ile katılan taksi şoförü şu şekilde konuşmuştu: Caner aracıyla benim arabama vurup kaçtı. Daha sonra ben aracı başka bir yerde park halindeyken gördüm. Aracın başında bekledim. Caner ve eşi geldi. Caner’e arabama çarptığını ve rapor tutmamız gerektiğini söyledim ve polis çağırdığımı belirttim. Ama Caner’le eşi benim üzerine yürüdü. Eşi bana çok ağır küfürler etti. Caner eşine “hamilesin sen içeri gir” dedi. Sonrasında kim olduklarını bilmediğim ama korumaya benzeyen kişiler geldi. Benim üzerime yürüdü. Caner ve eşi gitti. Polisi aradım onlarda “mahkemeye ver” dedi. Ben sadece rapor tutmak istemiştim. Onlar bana “Sen para koparmaya çalışıyorsun” dedi. Kazadan kaynaklanan maddi hasarı karşılamalarını istemiyorum. Benim gururum kırıldı. Onlardan özür bekliyorum.

Şükran Ovalı’da Düşük tehlikesi

Taksi Şoförünün ekranlarda yaptığı açıklamanın ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Şükran Ovalı, hamile olduğunun açıklanmasına “Bu mutlu haberi verme özgürlüğümün elimden alınmasını insanların takdirine bırakıyorum.”demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler