Ana SayfaÜnlülerŞükran Ovalı'da Düşük tehlikesi

İlgili Postlar

Şükran Ovalı’da Düşük tehlikesi

Üç aylık hamile olduğu ortaya çıkan Şükran Ovalı’nın düşük tehlikesi olduğu ortaya çıktı. Ovalı’nın yakın arkadaşı Demet Akalın, ünlü oyuncunun yaşadığı gerilim ile birlikte düşük tehlikesinin olduğunu açıkladı. İşte detaylar…

Ünlü oyuncu Şükran Ovalı, geçtiğimiz günlerde eşi Caner Erkin’in yaptığı trafik kazası ile gündeme gelmişti. Üç aylık hamile olduğu ortaya çıkan Ovalı, ekrana çıkıp konuşan taksicinin açıklamalarının ardından öfkeden deliye dönmüştü.

Şükran Ovalı daha fazla dayanamadı: Doğmamış bebeğime beddua eden vicdansız!

 

Hamile olduğunu açıklamıştı

Caner Erkin’in trafik kazası yaptığı haberlerinin ardından bir televizyon programına telefonla bağlanan taksi şoförü, “Caner aracıyla benim arabama vurup kaçtı. Daha sonra ben aracı başka bir yerde park halindeyken gördüm. Aracın başında bekledim. Caner ve eşi geldi. Caner’e arabama çarptığını ve rapor tutmamız gerektiğini söyledim ve polis çağırdığımı belirttim. Ama Caner’le eşi benim üzerine yürüdü. Eşi bana çok ağır küfürler etti. Caner eşine “hamilesin sen içeri gir” dedi. Sonrasında kim olduklarını bilmediğim ama korumaya benzeyen kişiler geldi. Benim üzerime yürüdü. Caner ve eşi gitti. Polisi aradım onlarda “mahkemeye ver” dedi. Ben sadece rapor tutmak istemiştim. Onlar bana “Sen para koparmaya çalışıyorsun” dedi. Kazadan kaynaklanan maddi hasarı karşılamalarını istemiyorum. Benim gururum kırıldı. Onlardan özür bekliyorum.” diye konuşmuştu.

Bebeğime beddua eden vicdansız

Şükran Ovalı, taksi şoförünün açıklamalarının ardından sinirlerine hakim olamamış ve sosyal medya hesabından “Okuduklarıma, duyduklarıma, inanamıyorum. Atılan iftiradan çok, doğmamış bebeğime beddua eden vicdansız insanların olduğunu görmek acıttı canımı! Dünkü olayda şanslıyım ki yoldan geçen Yeliz Eker beni görüp durdu ve olayı onlar beraber 3 kişi daha gördü. Ve söylenenlerin iftira olduğuna şahit. Duran arabaya çarpan karşı taraftır. Caner’in “Abi plakayı aldın, istediğin yere git, eşim hamile, hasta, yol ver” demesine rağmen arabanın önünü kesen karşı taraftır. Kendisine asla küfür veya hakaret etmememize rağmen bizi tehdit eden yine karşı taraftır. Korkuma olduğunu iddia ettiği kişiler ise olaya şahit olan insanlardır. Biz hatalı olduğumuz bir durumdan kaçacak insanlar değiliz. Ama buna inanıp bana beddua eden o vicdansızları Allah’a havale ediyorum… Bu mutlu haberi verme özgürlüğümün elimden alınmasını insanların takdirine bırakıyorum.” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Şükran Ovalı’nın düşük tehlikesi

Şükran Ovalı’nın yakın arkadaşı ve komşusu Demet Akalın, Şükran Ovalı hakkında “Bir taksicinin ekrana çıkıp ‘Ovalı hamile’ diye açıklama yapması onu çok üzmüş. Beni aradı, ağladı. Kızcağızın düşük tehlikesi varmış. Deliriyorum böyle şeylere.” açıklamasını yaptı.

Şükran Ovalı kimdir?

Caner Erkin kimdir?

Demet Akalın kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler