Ana SayfaÜnlülerYetkin Dikinciler ile Aslı Orcan Çiftinden bebek müjdesi!

İlgili Postlar

Yetkin Dikinciler ile Aslı Orcan Çiftinden bebek müjdesi!

Ünlü tiyatro oyuncusu ve aktör Yetkin Dikinciler ve ünlü oyuncu Aydınlı Aslı Orcan, Kuşadası’nda muhteşem bir düğünle dünya evine girmişti. Düğünleri çok konuşulan ünlü çift, mutlulukları ile de gözde çiftler arasındaydı. Mutluluklarını ise bebek haberi ile taçlandıran çift, bebeğini eline alacakları günü iple çekiyorlardı. Şu sıralar ise çiftten mutlu haber geldi. İşte detaylar…

Yetkin Dikinciler Kimdir?

Ünlü Çiftten Bebek Müjdesi!

Ünlü çift, geçtiğimiz günlerde, “Doğum için artık gün sayıyoruz. Çok heyecanlıyız, inanılmaz güzel bir duygu. Henüz isim kafamızda netleşmedi sağlıklı doğsun da gerisi hiç önemli değil” açıklamasını yapmıştı.  Hatta muhabirlere “Allah size de nasip etsin” diyerek temennilerde bulunmuşlardı. Aradan zaman geçti ve ünlü çiftten mutlu haber geldi. Bebeklerini kucaklarına alan çift, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundular.

Aslı Orcan Kimdir?

Ünlü Çift Bebeğine “Lal “İsmini Verdi…

Oyuncu çift Yetkin Dikinciler ile Aslı Orcan’ın bebekleri dünyaya geldi. Ünlü çift, güzel haberi sosyal medya hesabından, “5 Mayıs 2018″. İçimizden gelen ses. Lâl” notunu düşerek takipçileri ile paylaştı. Aslı Orcan ile Yetkin Dikinciler çifti, yeni doğan bebeklerine isim verdi. Bebeğin ismi “Lal” oldu. Sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen bebek, aile de büyük bir sevinç ve mutluluk yarattı. Evliliklerini bebek ile taçlandıran çift, mutlu günler yaşıyor. Mütevazi bir şekilde evliliklerini yaşayan çift, medya gündemine gelmeyi pek tercih etmiyorlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler