Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki Annesi tarafından neden uyarıldı?

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Annesi tarafından neden uyarıldı?

Son dönemlerin tartışmasız en çok konuşulan ünlüler arasında yer alıyor. Ne yapsa gündemden düşmeyen Aleyna Tilki, küçük yaşına rağmen aldığı ücretler dudak uçuklatıyor. Peki kazındığı paraları nasıl değerlendiriyor? Annesi Hangi konuda uyarıda bulundu? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Aleyna Tilki: Öldürmeyen, güçlendirir!

Aleyna Tilki Sosyal Medyada Çok Konuşuluyor!

Aleyna Tilki geçen hafta 18 yaşına girdi. Yakın aile dostları ve arkadaşları ile birlikte doğum gününü kutlayan Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından paylaşımlar da bulunmuştu. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Aleyna Tilki, çoğu zaman yapmış olduğu paylaşımlar ile epeyce eleştiriler alıyor. Geniş takipçi kitlesi olan Aleyna Tilki, sosyal medya fenomenleri arasında yer alıyor.

Aleyna Tilki Kimdir?

Aleyna Tilki’ye Anne Uyarısı!

Aleyna Tilki, son dönemde iyi para kazanan ünlüler arasında yer alıyor. Her fırsatta yatırımlarını ,annesi tarafından yapıldığını söyleyen Aleyna Tilki, bu kez annesinden uyarı aldı. Genç popçu Aleyna Tilki’nin, alışveriş yaparken kendini kaybedip çok harcama yaptığı gerekçesiyle annesin’den azar işittiği iddia edildi. Aleyna Tilki, kazandığı parayı annesine verdiği, kendisi sadece harçlık aldığı herkes tarafından biliniyor. Anne kızın bu yüzden sorun yaşadığı konuşuluyor. Alışveriş yaparken kendini kaybeden 18 yaşındaki popçu, savurganlığı yüzünden annesinden azar işittiği söylendi. Aleyna Tilki’nin annesi Havva Hanım’ın, “Kıyafete, ayakkabıya bu kadar para harcama. Ev alman için para biriktirelim” sözleriyle, başarılı şarkıcıyı uyardığı söylenenler arasında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler