Ana SayfaDedikoduMurat Boz-Aslı Enver ayrılığı hakkında yeni bir detay. Büyük kavganın detayları haberimizde...

İlgili Postlar

Murat Boz-Aslı Enver ayrılığı hakkında yeni bir detay. Büyük kavganın detayları haberimizde…

Geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir şekilde ayrılan Murat Boz ve Aslı Enver çifti, yeni bir iddia ile gündemde. Ayrılık nedeni hakkında herhangi bir açıklama yapmayan çift, kavga yüzünden mi ayrıldı? Gündeme gelen yeni iddia, şaşkınlık yarattı. İşte Murat Boz ve Aslı Enver ayrılığının perde arkasından sızan iddia…

Aslı Enver’le ayrılan Murat Boz Türkiye’den Ayrılıyor

Murat Boz Aslı Enver ayrılığının perde arkası

İki buçuk yıldır aşk yaşayan ünlü şarkıcı Murat Boz ve ünlü oyuncu Aslı Enver çifti, ünlüler dünyasının en gözde çiftlerinden biriydi. Fanları, çifti birbirine çok yakıştırıyordu. Aşkları ve birbirlerine olan düşkünlükleri ile göz kamaştırıyorlardı. Ancak, geçtiğimiz haftalarda aşkın büyüsü bir anda bozuldu.

Murat Boz kimdir?

Aslı Enver ve Murat Boz neden ayrıldı?

Aslı Enver ve Murat Boz çifti, iki hafta önce ilişkilerini noktaladı. Ayrılık nedeni merak edilirken, ünlü çiftten herhangi bir açıklama gelmedi. Ancak, meraklı gözler araştırmaya son vermediler. Murat Boz – Aslı Enver ayrılığının perde arkası aralandıkça, çeşitli iddialar gündeme geldi.

Aslı Enver kimdir?

Murat Boz ve Aslı Enver’in büyük kavgası ayrılığa sürükledi

Murat Boz ve Aslı Enver’in ayrılığı hakkında yeni gündeme gelen iddiaya göre; Boz ve Enver çifti, birlikte oturdukları evde şiddetli bir kavgaya tutuştu. Kavga sırasında sinirlerine hakim olamayan Aslı Enver, eline geçen her şeyi etrafa fırlatmaya başladı. Murat Boz, Aslı Enver’in sakinleşmesi için kendini odaya kilitledi. Aslı Enver, sinir geçince eşyalarını toplamaya başladı. Evi terk etmek isteyen Aslı Enver, eşyalarını taşımak için nakliye aracı çağırdı. Ancak, site yönetimi Pazar günü taşınmanın yasak olduğunu ifade ederek aracı içeriye almadı. Bunun üzerine Aslı Enver özel eşyalarını alıp evi terk etti ve o akşamı bir arkadaşının evinde kalarak geçirdi. Pazartesi günü de kalan eşyalarını alıp evden ayrıldı. Bu şekilde iki buçuk aşk noktalanmış, büyük aşk küllere dönmüştü. Aslı Enver ve Murat Boz’un bu kadar büyük bir kavga edecek kadar hangi sebeplere sahip oldukları henüz bilinmiyor. Ancak, ayrılık nedeni hakkında araştırmalar devam edecek gibi görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler