Ana SayfaÜnlülerKadın dizisinin Arif'i Feyyaz Duman'a evlenme teklifleri yağıyor!

İlgili Postlar

Kadın dizisinin Arif’i Feyyaz Duman’a evlenme teklifleri yağıyor!

Kadın dizisinde Arif karakterine hayat veren Feyyaz Duman, yoğun ilgi görmeye başladı. Dizideki karakterinin sergilediği kimlik ve başarılı oyunculuk performansı sayesinde yıldızı parlayan oyuncuya, evlenme teklifi yağıyor. İşte detaylar…

Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu

Feyyaz Duman Kıvanç Tatlıtuğ’u solladı

Son zamanların en popüler dizileri arasında yer alan Kadın dizisinde Bahar’ın en büyük destekçisi Arif rolüne hayat veren ünlü oyuncu Feyyaz Duman, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Popüleritesi her geçen gün  artan Feyyaz Duman, neredeyse genç kızların sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ’u solladı.

Feyyaz Duman Kimdir?

Arif karakteri ile yıldızı parladı

Dizide canlandırdığı Arif karakterinin efendi kişiliği, yardımsever ve sıcak tavırları ile gönüller de taht kurmaya başlaması Feyyaz Duman’ın yıldızını parlattı. Bahar’ın zor günlerinde en büyük ve fedakar destekçisi olan, aynı zamanda onu içten içe seven Arif, bu tutumu ile izleyicilerden takdir kazanıyor.

Feyyaz Duman’a evlilik teklifi yağıyor

16 yaşından beri oyunculuk yapan, ancak ilk kez bir dizide rol alan ve bu dizi ile Türkiye’de popüler bir isim haline gelen Feyyaz Duman, verdiği bir röportajda kendisine gösterilen yoğun ilgiden söz etti. Duman, kendisiyle evlenmek isteyenlerin bile olduğunu ifade ederek, “Tanışmak, seti ziyaret etmek ve evlenmek isteyen birçok kişiden de mesaj alıyorum.” diye konuştu. Ünlü oyuncu, her geçen gün daha da popüler olmaya devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler