Ana SayfaDedikoduMurat Başoğlu'nun Ebru Polat'ı çıldırtan paylaşımı!

İlgili Postlar

Murat Başoğlu’nun Ebru Polat’ı çıldırtan paylaşımı!

Öz yeğeni Burcu Başoğlu ile yaşadığı skandal ilişki ortaya çıktıktan sonra ortalardan kaybolan Murat Başoğlu 8 ay sonra sosyal medya hesaplarından ilk kez paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım son dönemin popüler şarkıcılarından Ebru Polat’ı fena halde kızdırdı. Ebru Polat’ın Murat Başoğlu tepkisi gündeme oturdu.

Öz yeğeniyle ilişki yaşayan Murat Başoğlu şimdi yandı! Tam kurtuldum derken o peşini bırakmadı…

Sunucu Murat Başoğlu üzerinde ‘Işık sarsın sizi’ yazan, melek kanatlarının olduğu panonun önünde kendini bir melek olarak konumlandırarak çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Murat Başoğlu’nun 8 ay aradan sonra paylaştığı fotoğrafının altına yazdığı cümlenin Ebru Polat’ın bir şarkısında geçtiği Ebru Polat’ın tepkisiyle ortaya çıktı.

Öz yeğeniyle birlikte olan Murat Başoğlu’nun beraat gerekçesi ortaya çıktı. Gerekçe şoke etti!

Ebru Polat’ın Murat Başoğlu Tepkisi

İfşa haberleriyle ön plana çıkan 2.sayfa’nın Instagram hesabından yayınlanan Murat Başoğlu’nun paylaşımı Ebru Polat’ı kızdırdı. Şarkıcı Ebru Polat, “Allah kahretsin bir de benim şarkı sözümü kullanmış mesajında… Lanet olsun!” yorumunda bulundu.

Murat Başoğlu kimdir?

Ebru Polat'ın Murat Başoğlu Tepkisi
Ebru Polat’ın Murat Başoğlu Tepkisi

Takipçilerin Yorumları

Öte yandan Murat Başoğlu’nun 8 ay sonra yaptığı ‘melek kanatlı’ paylaşıma takipçilerinden gelen yorumlar ise dikkatlerden kaçmadı…

Murat Başoğlu’nun öpüştüğü yeğeni: Amcamla daha kötü fotoğraflarımız var

Takipçilerin Yorumları

Murat Başoğlu’nun o paylaşımı

Skandal sebebiyle 8 aydır ortalarda görünmeyen ve sosyal medya hesaplarını kullanmayan Murat Başoğlu’nun uzun bir aradan sonraki ilk paylaşımı.

Ebru Polat'ın Murat Başoğlu Tepkisi
Murat Başoğlu’nun Paylaşımı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler