Ana SayfaDedikoduEşinden boşanmamak için mücadele eden Coşkun Sabah, Ukraynalı güzelle yakalandı!

İlgili Postlar

Eşinden boşanmamak için mücadele eden Coşkun Sabah, Ukraynalı güzelle yakalandı!

Eşinden boşanmamak için mücadele eden ünlü sanatçı Coşkun Sabah, gecelerde Ukraynalı bir güzelle birlikte yakalandı. Sabah, bir anda flaşlar patlayınca neye uğradığını şaşırdı. İşte detaylar…

Coşkun Sabah, eşinden ikinci defa boşandı!

Coşkun Sabah Ukraynalı güzelle yakalandı

Usta sanatçı Coşkun Sabah, önceki akşam Ukraynalı bir güzelle birlikte görüntülendi. Sabah’ın aracı ile  Kabataş’ta bulunan bir benzinciye giden ikili, burada aracı bırakıp taksiyle ilerledi. Akşam yemeğine giden Coşkun Sabah ve yanındaki Ukraynalı kadın, üç saat sonra geriye döndü.

Coşkun Sabah kimdir?

İkisi de panik oldu

Araca binen Coşkun Sabah ve yanındaki kişi, bir anda basın mensuplarının patlayan flaşları ile neye uğradığını şaşırdı. Sabah, aracının el frenini çekmeden araçtan inince araç öne doğru kaymaya başladı. Hemen direksiyona dönen usta sanatçı, kendilerini görüntüleyen habercilere “Ne oluyor burada, ne yaptığınızı sanıyorsunuz?” diye çıkıştı. Bu sırada, yanındaki Ukraynalı arkadaşı da eliyle yüzünü gizlemeye çalıştı.

Coşkun Sabah’tan Ukraynalı güzel açıklaması

Olayın ardından açıklama yapan Coşkun Sabah, “Kendisi Ukraynalı bir model. Annesi de yanımızdaydı zaten. 10 gün sonra çekeceğim klipte rol alacak. Klip için aklımda üç şarkı var, henüz hangisi olacağına karar vermedim.” diye konuştu ve durumu açıkladı.

İkinci kez boşanmıştı

Sanatçı Coşkun Sabah, geçtiğimiz haftalarda 1995 yılında Türkiye ikinci güzeli seçilen yirmi yıllık eşi Ceyda Sabah ile, cep telefonuna gelen mesajlar nedeni ile boşanmıştı. İlk boşanma davasında verilen kararı bozduran Sabah, ikinci kez görülen davada yine boşanmıştı. Eşi Ceyda Sabah ile boşanmamak için mücadele eden Coşkun Sabah, mahkeme çıkışında “Hiçbir konuda konuşmak istemiyorum.” derken, boşandığı eşi Ceyda Sabah ise, “Nihayet bitti. Protokol değişti. Birkaç maddeyi değiştirdi. Şimdi boşandık. Karşı taraf davadan vazgeçmişti. Ama şimdi boşandık. 15 gün itiraz süreci var. Tazminat konularına girmek istemiyorum.” diye konuşmuştu. Coşkun Sabah’ı boşandığı eşi Ceyda Sabah’a, ayda beş bin lira, iki çocuğuna ise üç’er bin lira iştirak nafakası ödemesine karar verildiği iddia edilirken, iki çocuklarının velayeti anne Ceyda Sabah’a verildi. Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah’ın 20 yıllık evliliği bitti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler