Ana SayfaDedikoduMurat Başoğlu'nun öpüştüğü yeğeni: Amcamla daha kötü fotoğraflarımız var

İlgili Postlar

Murat Başoğlu’nun öpüştüğü yeğeni: Amcamla daha kötü fotoğraflarımız var

Murat Başoğlu’nun eşini aldattığı yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı’nın, eşini “Amcamın arkamda durduğu fotoğraflar var, rezillik çıkacak.” diyerek ikna etmeye çalıştığı ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

Selçuk Kabadayı boşanma davası açtı

Ünlü sunucu Murat Başoğlu’nun 15 yıllık eşi Hande Bermek’i teknede öpüşerek aldattığı kadının öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu kesinleşti. Burcu Başoğlu Kabadayı’nın aşdatılan eşi Selçuk Kabadayı, olayın ardından boşanma davası açtı.

Murat Başoğlu’nun öz yeğeni ile daha kötü fotoğrafları var

Dava dosyasında yer alan dilekçede tarafların, Murat Başoğlu’nun evinde bir araya geldiğini belirterek “Hande Hanım, eşi Murat Başoğlu’na ‘açıklama yapmanız gerekiyor. Ne yapıyorsunuz gizli gizli, anlatmayacak mısınız?’ diye ısrar etmiştir. Murat Başoğlu, öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı’ya dönerek, ‘Burcu, artık gösteriyorum, ne yapayım’ deyip, telefonundan bir fotoğraf göstermiştir. Bu durum sonrasında Selçuk Kabadayı, evden ayrılırken, Burcu Başoğlu Kabadayı eşine, ‘Başka fotoğraflar var. Benim eğilirken durduğum, arkamda amcamın olduğu fotoğraflar da çıkacak. Çok rezillik çıkacak. Sen de artık beni boşarsın’ demiştir. Burcu Başoğlu Kabadayı, bu durumun ilk olmadığını, bu olaydan bir hafta önce amcası ile Çeşme’ye gittiklerini ve oradaki otelde birlikte kaldıklarını ve otel odasında da amcasının kendisini öptüğünü, kendisinin de karşılık verdiğini itiraf etmiştir. Bunun üzerine müvekkil, yaşadıkları evden ayrılmıştır. Davalının, müvekkilimiz Selçuk Kabadayı’yı amcası ile aldatması üzerine, müvekkilimin ne birlikte işlettikleri spor salonunda, ne de başka bir salonda çalışmaya devam etmesi hayatın olağan akışına aykırıdır. Hem eşi hem de Murat Bey olayı örtbas etmek için baskı yapıyor. Selçuk Bey’i psikolojisi alt üst.” dendi.

4 milyonluk tazminat davası açtı

Aldatılan eş Selçuk Kabadayı, eşi Burcu Başoğlu Kabadayı ve onun amcası Murat Başoğlu’na toplamda 4 milyon liralık tazminat davası açtı.

Murat Başoğlu, öpüştüğü kadının öz yeğeni çıkması hakkında ne açıklama yapacak?

Olayın baş kahramanlarından biri olan ünlü sunucu Murat Başoğlu, öpüştüğü kadının öz yeğeni çıkması hakkında henüz bir açıklama yapmadı. Tüm gözler Murat Başoğlu’ndan gelmesi beklenen açıklamaya çevrilmişken, ünlü sunucunun kendisini nasıl savunacağı merak konusu oldu.

Murat Başoğlu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler