Ana SayfaDizilerMüge Anlı ile Tatlı Sert Bir Başarıya Daha İmza Attı!

İlgili Postlar

Müge Anlı ile Tatlı Sert Bir Başarıya Daha İmza Attı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert’te dünya televizyon tarihinde bir ilk daha yaşandı. ATV’nin fenomen programında Tansu ve Aysel Hanım’a yapılan DNA testinin, heyecanla beklenilen sonucu dün açıklandı. Ve test sonucunda, Aysel Başar’ın, 24 yıl önce Çorlu Devlet hastanesinden çalınan kızının Tansu olduğu ortaya çıktı!

ATV’nin hafta içi gündüz kuşağının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te, günlerdir tüm Türkiye’yi ekran başına kilitleyen olay nihayet sonuçlandı. Annesinin gerçekte erkek olduğunu öldükten sonra öğrenen Tansu, gerçek annesine kavuştu. Aysel Başar’ın 1994 yılında, hastaneden çalınan kızının Tansu olduğu kesinleşti.

Müge Anlı kimdir?

Videolu Haber: Müge Anlı Dünya Televizyon Tarihinde Bir İlke İmza Attı!

Akıl Almaz Hikaye Nasıl Gelişti?

Geçen yıl, 8 Mart’ta fenalaşarak hastaneye kaldırılan Handan Kaya’nın yaşamını yitirmesiyle, adli tıpta yapılan incelemeler sonucunda, erkek olduğu ortaya çıktı.

Ayrıca, çantasından da Şükran Aktaş adlı başka bir kadına ait kimlik bulunmuştu. Geçmişte, sahte diplomayla hastanelerde hemşirelik yaptığı da ortaya çıkan Şükran Aktaş, Handan Kaya adıyla Kumburgaz’a yerleşti ve bir butik işletiyordu.

Handan Kaya olarak tanınan ve Şükran Aktaş kimliğini kullanan, Tansu’nun annesi bildiği kişinin ölmesi sonucu, yapılan araştırmalarda asıl kimliğinin Nail Ç. olduğu ortaya çıktı.

Eski Anne ve Yeni Anne Şoku!

Tansu, çevresinde Handan Kaya olarak tanınan eski annesinin kadın olmadığını öldükten sonra öğrendi. Olayla ilgili yapılan araştırmalarda, daha da can alıcı kısım ise; 28 Şubat 1994’te, Şükran Aktaş’ın hemşirelik yaptığı dönemlerde Tansu’yu da gerçek annesi olan Aysel Başar’dan çaldığı ortaya çıktı. Durumun kesinlik kazanması için yapılan DNA sonuçları da bu gerçeği doğrulamış oldu.

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler