Ana SayfaDünyaVideolu Haber: Müge Anlı Dünya Televizyon Tarihinde Bir İlke İmza Attı!

İlgili Postlar

Videolu Haber: Müge Anlı Dünya Televizyon Tarihinde Bir İlke İmza Attı!

ATV’nin fenomen sabah programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te dünya televizyon tarihinde bir ilk yaşandı. Tansu ve Aysel Başar’ın DNA testinin sonucu bugün canlı yayında açıklandı. Test sonucuna göre Aysel Hanım’ın Çorlu Devlet Hastanesi’nden çalınan kızı Tansu olduğu ortaya çıktı. 

Sunuculuğunu Müge Anlı’nın yaptığı ve ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Tatlı Sert programı bugün izleyicileri ekrana kilitledi. Günlerdir devam eden heyacanlı bekleyişin ardından, annesinin aslında erkek olduğunu öldükten sonra öğrenen Tansu’nun 1994 yılında hastaneden çalınan Aysel Başar‘ın kızı olduğu bugün canlı yayında ortaya çıktı.

“ANNEM ÇOK İYİ BİR İNSANDI, İNANAMIYORUM”

24 yıldır annesi olarak tanıdığı Handan Kaya hakkında konuşan Tansu, çok iyi bir senaryonun yazıldığını ifade etti. Handan Kaya’nın hamilelik fotoğraflarının bile olduğunu, başındaki kırmızı kurdelalı lohusa fotoğraflarına kadar düşünülmüş bir senaryonun olduğunu ifade eden Tansu, “Annem çok iyi bir insandı, herkesin yardımına koşardı, ben anlayamıyorum, inanamıyorum” dedi.

OLAY NASIL GELİŞMİŞTİ?

Tansu’nun annesi olarak bildiği Handan Kaya, geçtiğimiz yıl 8 Mart’ta fenalaşarak Silivri Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Müdahalelere rağmen yaşamını yitiren Kaya’nın Adli Tıp’taki incelemede erkek olduğu ortaya çıktı. Genç yaşta yapılan ameliyatla kadın olan Kaya’nın yapılan araştırmalar sonucunda asıl adının Nail Ç. olduğu, sahte diploma ile hastanelerde hemşirelik yaptığı, daha sonra Kumburgaz’da kendi adına taşıyan bir butik açarak yaşamını sürdürdüğü ortaya çıktı.

“O BENİM KIZIM” DEDİ BİR ŞOK DAHA YAŞADI

Olayı televizyondan izleyen Aysel Başar ise; “28 Şubat 1994 yılında Çorlu Devlet Hastanesi’nde kız bebeğim dünyaya geldi. Bebeğim hastanede çalındı. Tansu benim bebeğim olabilir” diyerek Müge Anlı’ya başvurdu. Bunun üzerine Anlı, konuyu araştırmaya başladı. Tansu ve Aysel Başar’ın DNA testinin sonucu bugün canlı yayında açıklandı. Test sonucuna göre Aysel Hanım’ın Çorlu Devlet Hastanesi’nden çalınan kızı Tansu olduğu ortaya çıktı.

Müge Anlı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler