Ana SayfaDünya'Hiç tacize uğramadım'

İlgili Postlar

‘Hiç tacize uğramadım’

ABD’li oyuncu Barbra Streisand son zamanlarda gündemde olan ‘Me Too’ (Ben de) kampanyası ile başlarına gelen kötü tecrübeleri ifşa etmeye başlayan kadınlar arasında olmadığını belirterek, “Hiç tacize uğramadığını” söyledi.

Son dönemde, başta Hollywood olmak üzere sinema ve siyaset dünyasını etkileyen ‘Me Too’ (Ben de) kampanyası ile başlarına gelen kötü tecrübeleri ifşa etmeye başlayan kadınlardan olmadığını dile getiren ABD’li aktrist Barbra Streisand, hiç tacize uğramadığına değindi.

“Belki de küçük burunlu o güzel kızlardan olmadığım içindir”

Habertürk’ten aldığımız habere göre; Oscar ödüllü oyuncu Barbra Streisand, bir talk şov programına konuk oldu. Katıldığı programda “Hiç cinsel tacize uğradınız mı?” sorusuyla karşılaşan ünlü oyuncu Streisand, verdiği cevapta:

“Asla. Belki de görünüşümden kaynaklanıyor. Küçük burnu olan o güzel kızlardan birisi değildim belki de bu yüzden” şeklinde konuştu.

“Erkeklerden öte medyanın istismarına maruz kaldım”

75 yaşındaki aktris, burnunun büyük olması nedeniyle tacize uğramadığı yönünde şaka yaptıktan sonra “kariyeri boyunca, erkeklerden öte medyanın istismarına daha çok maruz kaldığını” açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler