Ana SayfaDünyaBrad Pitt'ten ayrılan Angelina Jolie, yeni bir aşka yelken açtı!

İlgili Postlar

Brad Pitt’ten ayrılan Angelina Jolie, yeni bir aşka yelken açtı!

Dünyaca ünlü çift Angelina Jolie ve Brad Pitt, ayrı ayrı aşklara yelken açıyor. Brad Pitt’in yakınlaştığı ismin duyulmasının ardından, Angelina Jolie’nin de yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. İşte detaylar…

Angelina Jolie neden ayrıldıklarını anlattı

Brad Pitt ve Angelina Jolie çifti, Hollywood’un en gözde çiftiydi. Hatta, ünlü çifte Brangelina ismi konulmuştu. Birbirlerine çok yakıştırılan çiftin aşkları, dünyanın dilindeydi. Ancak, bir süre önce evliliklerinin üstünde kara bulutlar dolaşmaya başladı. Sıkıntılı dönemlerden sağ salim çıkamayan çift, geçtiğimiz aylarda altı çocuklarına ve hayranlarının ısrarlarına rağmen yollarını ayırdı.

Brad Pitt’den sonra Angelina Jolie

Artık bir çift olmayan, sadece çocuklarının anne ve babası olan Brad Pitt ve Angelina Jolie, kendilerine ayrı ayrı hayatlar kurdu. Amerikan basını, Brad Pitt’in Angelina Jolie’den ayrıldıktan sonra Jennifer Aniston ile yakınlaştığını iddia etmişti. Şimdi de Angelina Jolie’nin yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Angelina Jolie’nin yeni aşkı

İddialara göre; Angelina Jolie, bir emlakçı ile aşk yaşamaya başladı. Yaşça Angelina Jolie’den oldukça büyük olduğu iddia edilen emlakçının, Hollywood starları kadar yakışıklı olduğu söyleniyor.

Angelina Jolie kimdir?

Bay ve Bayan Smith filminde tanıştılar

Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti, yıllar önce birlikte rol aldıkları Bay ve Bayan Smith filminde tanışmışlardı. Film setinde başlayan iş arkadaşlığı, kısa sürede aşka dönüşmüştü. Hayatlarını birleştiren Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti, evlilikleri süresince üçü biyolojik üçü de evlatlık olmak üzere altı çocuk sahibi olmuştu. Ancak, evlilikleri geçtiğimiz aylarda sonlandı.

Angelina Jolie, Brad Pitt ile boşanmasının nedenini açıkladı

Angelina Jolie, Brad Pitt ile ayrıldıktan sonra bir açıklama yaparak evliliklerinin nasıl bu hale geldiğini anlatmıştı. Jolie, “Geçtiğimiz 10 yıl içinde önce annemi kanserden kaybettim. Sonra kendim kanser korkusu yaşadım. Bu yüzden önce göğüslerimi, sonra yumurtalıklarımı ve rahmimi aldırdım.Bütün bu süreç gerçekten çok zordu. Söylemesi bile kalp kırıcı ama tüm bu yaşananlar bizim Brad ile yollarımızı ayırmamıza neden oldu. Biz birlikte çalışırken tanıştık. Sonra da birlikte çalıştık. Sanırım bu, bizim iletişim kurabilmemiz için iyi bir yol oldu. Aslında bazı açılardan öyleydi. Ama bazı açılardan da tam tersi.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler