Ana SayfaDünyaKim Kardashian'a Benzemek İçin 500 Bin Dolar Harcadı…

İlgili Postlar

Kim Kardashian’a Benzemek İçin 500 Bin Dolar Harcadı…

Kim Kardashian’a benzemek isteyen Brezilyalı genç bir kadın, bu uğurda tam 500 bin dolar harcadı. Jennifer Pamplona isimli genç kadın, idolü olan TV starı Kim Kardashian’a benzemek için yaptırdığı estetiklere 500 bin dolar ödedi.

25 yaşındaki Jennifer Pamplona isimli Brezilyalı genç kadın, dünyaca ünlü yıldız Kim Kardashian’a benzemek için servet ödedi. Özellikle, kalçaları başta olmak üzere vücut ölçülerini Kardashian’a benzetmeye çalışan genç kadın Jennifer, geçirdiği estetik ameliyatlar için 500 bin dolar harcadı. Yaptırdığı estetik operasyonları da paylaştığı çıplak fotoğraflarıyla gösterdi.

[affiliate_news id=”3924″]

Kalçalarına 4 kilo yağ enjekte ettirdi!

Brezilya’lı Jennifer, geçirdiği estetik operasyonlar sonucunda elde ettiği son vücut şeklini çıplak foto paylaşarak gösterdi. Kim Kardashian’nın neredeyse tüm vücut ölçülerine yaklaşan kadın; ameliyatla, kalçalarına yaklaşık dört kilo yağ enjekte ettirdi.

Doktorlar itiraz etse de kalçalarını daha fazla büyütecek!

Kalçalarına yağ enjekte ettiren genç kadın, doktorların itirazlarına rağmen kalçalarını daha fazla büyütmede kararlı olduğunu ve görüntüsünün kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Estetik için harcadığı paraları, modellikle geri kazanmayı umut ediyor!

Jennifer, bazen kendi kendisine “estetiğe verdiği paranın bankada kalması gerektiğini” düşündüğünü ifade etse de yeni görüntüsünden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Yaptırdığı estetik sayesinde, alacağı modellik teklifleriyle, harcadığı paranın çok daha fazlasını kazanabileceğini söyledi.

İşte estetikler sonrası Jennifer’in son hali;

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler