Ana SayfaDünyaÜnlü spikerden şok itiraf: Taciz edildiğim için mecbur kaldım!

İlgili Postlar

Ünlü spikerden şok itiraf: Taciz edildiğim için mecbur kaldım!

TYC Sports’ta spikerlik yapan Sol Perez, şoke eden bir itirafta bulundu. Perez, “İş yerinde sık sık tacize uğradım. Öyle ki bir adam sürekli beni çekimlerden sonra taciz ediyordu. Bu sebeple işi bırakmak zorunda kaldım.” itirafında bulundu. İşte detaylar…

Sol Perez tacize uğradı

Dünyaca ünlü hava durumu spikeri Sol Perez, şoke eden bir itirafta bulundu. Ünlü olmanın kendisini farklı hissettirmediğini ifade eden Perez, yaşadığı taciz olayını anlattı.

Taciz ediyordu

Uğradığı taciz nedeni ile işinden istifa etmek zorunda kaldığını dile getiren Sol Perez, “İş yerinde sık sık tacize uğradım. Öyle ki bir adam sürekli beni çekimlerden sonra taciz ediyordu. Bu sebeple işi bırakmak zorunda kaldım.” dedi.

Ama baksana nasıl giyinmiş

Kendisini taciz eden kişiden şikayetçi olduğunu, ancak bir sonuç elde edemediğini ifade eden Sol Perez, “Bir adamı polise şikayet ettiğimde başka biri geldi ve ona ‘Ama buna baksana nasıl giyinmiş’ dedi. Maalesef böyle durumlara alıştım artık. Hiçbir kadın böyle tacize uğramayı istemez.”

İlk gelirini kanserli çocuklara bağışladı

23 yaşındaki güzel spiker, kariyerine ringlerde devam etme kararı aldı. Perez, ilk ring maçının gelirini kanserli çocukların tedavilerinde kullanılması için bağışlayarak takdir kazandı. Kariyerine ring kızı olarak devam eden Perez, sosyal medyadan yeni işi ile ilgili övgü dolu yorumlar aldı. Perez’in sosyal medya hesabında bir milyon takipçisi var.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler