Ana SayfaDizilerSöz 40. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! 'O adamı alın gelin!'

İlgili Postlar

Söz 40. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! ‘O adamı alın gelin!’

Söz 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi filmden, geçtiğimiz günlerde yayınlanan 40. Bölüm ön izlemesinin ardından, yeni bir fragman geldi. Yeni bölümde; Derman, sınır dışında olan Osmanlı’dan kalma Türk şehitliğine saldırı planı yapıyor. Eğer, Derman durdurulmazsa, tüm dünyada ses getirecek bir eyleme imza atacak. Yarbay Erdem ise TİM’e talimat vererek, ne pahasına olursa olsun Derman’ı bulup getirmelerini istiyor.

“O adamı günler mi sürer, aylar mı sürer gidin alın!”

Star TV’de, pazartesi günlerine damgasını vuran ve her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Söz’ün 40. bölüm fragmanı yayınlandı. Söz’ün yeni bölümünde; Ateşe’den aldığı talimatla, Medusa planını askıya alan Derman, yeni bir eylem hazırlığına başlar. Eğer bu eylem başarılı olursa, tüm dünyada büyük yankı uyandıracak. Eylemin gerçekleştirileceği nokta ise Osmanlı’dan kalma Türk şehitliğidir…

Yeni bölümde; Yarbay Erdem, terör estiren Derman’ın ne pahasına olursa olsun ele geçirilmesini istiyor. Erdem, TİM’e “O adamı günler mi sürer, aylar mı sürer gidin alın” diye sert bir şekilde talimat veriyor.

Söz Dizisi Oyuncu Kadrosu

Söz Dizisine Yeni Karakter: Derman

Son Bölümde Neler Olmuştu?

Hafız’ın komutasındaki Tim, Yavuz’un uyarısıyla cenaze törenine düzenlenen saldırıyı önlemeye çabalamış, Agah’ın sigorta şirketinden aldığı bilgi ise tüm gerçekleri su yüzüne çıkarmıştı.

Derman ise Medusa planını, bir adım daha öteye taşıyacak bilgiye sahiptir artık. Bu bilgi, aynı zamanda birçok masumu canından edecek bir saldırının fitilini ateşler. Derman, üzerinde çalıştığı projeyi bir silaha dönüştürmeyi, Müfit’i kaçırarak başarmıştır. Artık binlerce can alacak bir güce sahip olmanın eşiğinde olan Derman’ın, yapacağı saldırıyı önlemek için Yavuz komutasındaki Tim görevlendirilir.

Yavuz ise tüm çabalarına rağmen Bahar’ı kararından vazgeçirememiştir. Bahar’ın yapmaya çalıştığı bir hamleyle, Yavuz ve Bahar’ın ilişkisi, artık geri dönülmez bir yola girecektir.

Söz 40. Bölüm Önizlemesi ve Yeni Fragmanı

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler