Ana SayfaÜnlülerMina Başaran'dan Kadınlara Son Mesaj!

İlgili Postlar

Mina Başaran’dan Kadınlara Son Mesaj!

Mina Başaran, dün aldığımız acı haberle sevenlerini çok üzdü. Dubai’den dönerken, uçak kazasında hayatını kaybeden iş kadını Mine Başaran, MAG dergisinin Mart sayısında geçtiğimiz günlerde, Kadınlar Günü’ne özel bir röportaj vermişti. Başaran’ın hayatını kaybetmeden önce yaptığı röportajından aldığımız, kadınlara verdiği son mesajı sizlerle…

Başaran Holding’e ait özel jet, Dubai’den dönerken, dün akşam saatlerinde İran sınırlarında düştü. Kazada, Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mina Başaran ve 7 arkadaşı ile birlikte tüm uçak mürettebatı hayatını kaybetti. Başaran, verdiği özel ve son röportajında, samimi ve içten tavırlarıyla kendisinden bahsetmişti.

Mina Başaranın özel jette paylaştığı son fotoğraf

 Mina Başaran'dan Kadınlara Son Mesaj!

Mina Başaran Kimdir? Kaç Yaşındaydı? Mine Başaranın Babası Kim?

Başarılı İş Kadınlarına Gönderdiği Mesaj!

Genç iş kadını Başaran; verdiği röportajında:

Araştırmacı kişiliğimi ve enerjik tavrımı her yaptığım işte sergilerim. Genel olarak sorumluluk almayı ve öğrenmeyi seven biriyim. Bunu iyi bir avantaj olarak görüyorum” diye kendini anlatmıştı. Ayrıca; başarılı iş kadını olmak isteyen kadınlara daha çok kendi ayakları üzerinde durabilen, değer yaratan, güvenilen, yenilikçi, aynı zamanda cesaretli bireyler olmayı hedeflemelerini tavsiye etmişti.

Yolanthe Cabaudan Mina Başaran paylaşımı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler