Ana SayfaÜnlülerYıllar sonra gelen itiraf: Anneme neden 'Cüneyt Arkın'la evlenmedin?' diye sordum

İlgili Postlar

Yıllar sonra gelen itiraf: Anneme neden ‘Cüneyt Arkın’la evlenmedin?’ diye sordum

Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal, verdiği röportajda bir itirafta bulundu. Sunal, çocukluk yıllarında babasının nasıl kutsal bir iş yaptığını idrak edemediğini ifade ederek “Anneme neden ‘Cüneyt Arkın’la evlenmedin?’ diye sordum.” dedi. Detaylar haberimizde…

Ali Sunal’dan samimi açıklamalar

Merhum sanatçı Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal, verdiği bir röportajda çarpıcı açıklamaları ile gündem yarattı. Özel yaşamına dair merak edilenleri samimiyetle anlatan Sunal, babası Kemal Sunal’ı da anmadan edemedi.

Ali Sunal: Anneme neden Cüneyt Arkın’la evlenmedin? dedim

Ali Sunal, çocukluk yıllarında annesine Cüneyt Arkın’la neden evlenmediğini sorduğunu dile getirdi ve “Çocukken anneme, neden Cüneyt Arkın’la evlenmedin demiştim” dedi. Sunal, “Vurdulu kırdılı filmlerinden dolayı onu daha güçlü bir motif gibi görmüşüm. Babamın insanları güldürerek ne kadar kutsal ve değerli bir şey yaptığının idrakına vardığımdan beri ne kadar şanslı bir adam olduğumu biliyorum.” dedi.

Ali Sunal’ın düğün tarihi belli oldu!

 

İşte Ali Sunal’ın röportajından dikkat çekici detaylar…

Nazlı Kurbanzade ile evlilik hazırlığındasınız. Tebrikler

Teşekkür ederim. Evet, yarışmamız güzel gidiyor, kutumda büyük hissediyorum. Hahaha! O yüzden ikinci bölümü çekeceğiz. Gerçekten mutlu bir zaman yaşıyorum. İnşallah her şey böyle devam eder ve daha güzel haberlerle, daha mutlu bir şekilde karşınızda olurum.

İlişkide de ekrandaki kadar komik misiniz peki? Birlikte çok eğleniyor musunuz?

Tabii! Gel, hem eğlen hem de evlen. Bende hepsi var, ‘full paket’. Hahaha… Vallaha hayatın içinde denizdeki dalga gibiyim. Bence hepimiz öyleyiz. Bir iyi oluyoruz. Bir somurtuyoruz. Ama genel olarak eğlenceli bir adamım.

Herkesin kafasında idealize ettiği bir sevgili vardır. Nazlı Kurbanzade sizin için o mu?

İnsan kafasında öyle bir resim çiziyor, haklısınız. Ama ben hiçbirimizin o çizilen ideallerle, kafamızdaki formatda bir hayat kurarak mutlu olunacağını düşünmüyorum. İnsanlar kafasındakini ararken kim bilir kaç çiçeği ezip geçiyor. Bir hayal için belki de gözünün önündeki gerçek bir güzelliği ıskalayabiliyor. Şu an gerçekten çok güzel bir şey yaşıyorum ve yaşadığım tüm güzellikleri ve hayatımı paylaşıyorum onunla. Bu da çok değerli.

Kafanız nelerle meşgul şu ara?

Valla yoğun bir dönemimdeyim. Hem içinde yer aldığım ‘Güldür Güldür Show’ olgunluk dönemini yaşıyor. Hem yeni yarışma programı ‘Refleks’in çekimleri sürüyor. Neticede, insanları gülümsetmek ve biraz da olsa günlük sıkıntılarından uzaklaştırıp rahatlatmak amacı güttüğümüz için, yaptığımız işi kutsal buluyorum. İnsanlarımızın yüzü çok asık maalesef. Herkes kaygılı ve üzgün. Bu halde bizi görünce gülümsediklerini görmek gurur veriyor hem de yorgunluğumuzu alıyor.

Kendinize, özel hayatınıza vakit ayırabiliyor musunuz?

Yorgunluk insanı besliyor bence. Bu sayede evi daha çok özlüyorum. Koşarak gidiyorum.

40 yaşındasınız. Artık her şey daha mı kolay, daha mı zor?

Hiç onu düşünmemeye çalışıyorum. 40 rakamını da pek tekrar etmemeye çalışıyorum (gülüyor). Sorduklarında, o gün kendimi kaç hissediyorsam onu söylüyorum. Küçük hissetmeye çalışıyorum. Daha zor ya da kolay mı, onu kestiremiyorum. Ama bence yaş almanın olgunlukla ilgisi yok. İnsan yine saçmalayacaksa saçmalıyor. Yine ne yapacaksa ondan geri durmuyor. En azından ben durmuyorum.

Yılların insana daha cesaret verdiği, özgürleştirdiği söylenir. Sizde durum nasıl?

Bence o yaşanmışlıkla, tecrübeyle ilgili. Bir aile koruyorsan, çocuğun oluyorsa, ya da sorumluluklarına göre bazı konularda aksine daha korumacı ve dikkatli olabiliyorsun. Bir de ben kontrolü her zaman elimde tutmayı severim.

Sizinle hayat sıkıcı mı yoksa? Maceracı yanınız yok mu hiç?

Yoo! Ben de az maceracı sayılmam. İstanbul gibi bir şehirde karşıdan karşıya geçiyorum, az şey mi, hahaha! Ama diğer yandan macera peşinde koşmaktansa maceracı arkadaşları takip etmeyi seviyorum.

Ali Sunal kimdir?

Cüneyt Arkın kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler