Ana SayfaDizilerMeryem Türkiye'de Final Yaptı, Komşuda Başladı!

İlgili Postlar

Meryem Türkiye’de Final Yaptı, Komşuda Başladı!

Meryem Dizisi 30.bölümüyle geçtiğimiz hafta ekranlara veda etmişti. Kanal D’de yayınlanan dizi film, yolculuğunu ülkemizde bitirse de yurt dışındaki komşumuzda, serüvenini kaldığı yerden sürdürüyor. 3. bölümüyle şu an Yunanistan’da yayınlanan Meryem, Avrupa’da da başarısını taçlandırmaya devam ediyor.

Meryem Türkiye'de Final Yaptı, Komşuda Başladı!

Meryem dizisi, Güney Kore yapımı “Secrets” dizisinden uyarlanarak bu sezon Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluştu. Güney Kore’de 13 bölüm olarak sunulmuş ve büyük beğeni almış olan “Secrets” dizisi, ülkemizin senaristlerince “Meryem” adıyla tam 30 bölüme uyarlanarak, ekranların beğeniyle izlenen yapımları arasına girdi. Geçtiğimiz Çarşamba akşamı ülkemizde final yapan dizi film, bizde bitmiş olsa da Avrupa’da seyredilmeye devam ediyor.

Meryem Dizisi Şu An Yunanistan’da Devam Ediyor!

Meryem dizisi; yağmurlu bir gecede yaşanan kazada, yolları kesişen dört insanın hayatlarını tamamen değiştiren hikayesiyle izleyicileri ekran başına kilitlemişti. Dizinin başrolünde yer alan Savaş’ın (Furkan Andıç), yaşanan kazada sevdiği kadını kaybetmesine, hırsları uğruna her şeyini feda edebilecek bir karakterde olan ve kazayı yapan savcı Oktay’ın (Cemal Toktaş) suçunu üstlenen ve onu çok seven fedakar Meryem’in (Ayça Ayşin Turan) hikayesine tanık olduk. Nefret ve intikam duygusuyla gözü hiçbir şey görmeyen Savaş’ın ve Meryem’in mücadelesi, aşkla bambaşka bir boyuta dönüşerek ülkemizde izleyicilerden tam not aldı.

Şu günlerde, Yunanistan’da “Mega Channel”da 3. Bölümüyle devam eden Meryem, heyecanla izleniyor. Bol reyting almasını ümit ettiğimiz dizi film; bakalım, komşumuzda nasıl bir başarı yakalayacak…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler