Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Oya neden fenalaşıyor?

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Oya neden fenalaşıyor?

Salı akşamlarının fenomen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’in yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam yayınlanacak olan dizinin yeni bölümün fragmanında, çarpıcı detaylar verildi. Birbirlerinin kuyusunu kazmak için mücadele eden Merve, Pelin, Arzu ve Oya cephesinde heyecanlı gelişmeler yaşanıyor. İşte Ufak Tefek Cinayetler dizisinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünden dikkat çekici detaylar…

Ufak Tefek Cinayetler dizisi 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Merve Serhan’ı kaybetmemek için elinden geleni yaparken, Serhan ve Oya aşklarının önüne geçemiyorlar. Serhan ve Oya arasındaki yakınlaşma, dizinin yeni bölümüne damga vuracak. Merve, bir yandan Serhan’la mücadele ederken, bir yandan da Arzu, Pelin ve Oya ile savaşıyor.

Merve, sonunda Arzu ve Oya’nın arasını bozmayı başardı

Merve, Arzu’ya Burcu’nun doktorunun Oya olduğunu açıklıyor. Bu gerçeği öğrenen Arzu, Oya’nın ihanetine uğradığını düşünüyor ve Oya’ya düşman oluyor. Böylece Merve, Arzu ve Oya’nın arasını bozmanın keyfini çıkarıyor. Aslında, Oya’nın Burcu’nun hamileliğine inanmadığı apaçık görülüyor. Oya, Burcu’nun hamilelik yalanını ortaya çıkarabileceğini düşünerek ona yaklaşıyor. Peki, Burcu gerçekten hamile değil mi?

Burcu ne yapacak?

Burcu, Oya’ya gittiği için bin pişman. Pelin’le dertleşirken, bebeğinin sağlığının tehlikede olduğunu düşündüğünü söyleyerek Oya’dan kurtulması gerektiğini söylüyor.

Cinayetin sırrı çözülecek mi?

Sarmaşık’ta işlenen cinayetin sırrı bu bölümde sinyal veriyor. Kemal komiser, cinayeti çözmek için Sarmaşık’a gidiyor.

Oya neden bayıldı?

Oya, dizinin yeni bölüm fragmanında fenalaşıyor ve bayılıyor. Baygınlık geçiren Oya’ya ne oldu? Oya, yaşadığı gerilime daha fazla dayanamadı mı?

Tüm soruların yanıtları, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde ortaya çıkacak. Ufak Tefek Cinayetler dizisi, yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00’de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler