Ana SayfaDizilerKadın dizisinin 19. yeni bölüm 2. fragmanı ters köşe yaptı

İlgili Postlar

Kadın dizisinin 19. yeni bölüm 2. fragmanı ters köşe yaptı

Kadın dizisinin 19. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda, yeni bölümün inanılmaz sahneler ile izleyiciyi ekran başına kilitleyeceğinin sinyali verildi. Her bölümü ile ,izleyicinin yüreğini dağlayan duygusal dizinin, bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde de duygu dolu sahneler var. Bahar, hastalığı yenebilecek mi? Bahar’ın sağlığına kavuşmak için ihtiyacı olan iliği Şirin verecek mi? Bahar’dan nefret eden Şirin, onu ölüme terk edecek mi? Nisan, gördüğü manzara karşısında donup kalıyor. Nisan ne gördü? Kadın dizisi 19. yeni bölüm 2. fragmanından çarpıcı detaylar haberimizde…

Kadın dizisinin 19. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Hatice Şirin’e rest çekti

FOX TV ekranlarının Salı akşamına damga vuran iddialı dizisi Kadın’ın, bu akşam yayınlanacak olan 19. yeni bölümünün 2. fragmanı yayınlandı. Bahar’ın ilik nakline ihtiyacı olduğunu ve iliği sadece kendisinin verebileceğini öğrenen Şirin, bunun tadını çıkarırken, Hatice beklenmedik bir hamle yaparak Şirin’e rest çekiyor. Hatice, Şirin’e eğer Bahar’a ilik vermezse evden gideceğini söylüyor. Bir yandan da her şeyin sorumlusu olarak Şirin’i görüyor. Hatice, sonunda vicdanına yenik düşüyor.

Şirin Bahar’a ilik verecek mi? Yoksa onu ölüme mi terk edecek?

Hatice’nin kendisine karşı davranışlarından iyice rahatsız olmaya başlayan Şirin, Bahar’a ilik verecek mi? Şirin, Bahar’ın hayatını kurtaracak mı? Yoksa, onu ölüme mi terk edecek? Jale, Şirin’i bir an önce ilik vermeye ikna etmek için elinden geleni yapıyor.

Nisan ne gördü?

Bahar, mahalleye geri döndü. Bu durum, Arif ile yakınlaşmalarını sağladı. Nisan, kapıyı açtığında karşısında ne gördü? Yoksa, babası onları buldu mu? Eğer, gelen Bahar’ın kocası ise şimdi ne olacak? Bahar, acı gerçekle yüzleşirse bunu kaldırabilecek mi? Tepkisi ne olacak?

Tüm sorular, Kadın dizisinin bu akşam FOX TV’de yayınlanacak yeni bölümünde yanıt bulacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler