Ana SayfaDizilerÇukur'da inanılmaz olay! Vartolu şizofren mi?

İlgili Postlar

Çukur’da inanılmaz olay! Vartolu şizofren mi?

Çukur dizisi şaşırtmaya devam ediyor! Her bölümünde yeni sürprizler ile izleyiciyi heyecanlandıran Çukur’un dün akşam yayınlanan yeni bölümünde inanılmaz olaylar gerçekleşti. Özellikle, Vartolu’nun kendiyle yüzleştiği sahne büyük yankı uyandırdı. Bu sahne, “Vartolu şizofren mi?” sorusunun gündeme gelmesine neden oldu. İşte o anlar hakkında detaylar…

Çukur’da bomba olaylar

SHOW TV ekranlarının reyting zirvesini zorlayan iddialı dizisi Çukur, dün akşam yeni bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Her bölümde farklı gelişmeler ile izleyiciyi şaşırtmayı başaran Çukur, dün akşam yine nefes kesen sahneleri ile büyüledi.

Vartolu şizofren mi?

Çukur dizisinin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Vartolu’nun kendiyle yüzleştiği sahne dikkat çekti. Emmi’le konuşan Vartolu, bir anda kendiyle yüzleşmeye başladı. Vartolu, bir yanda Vartolu Sadettin olduğu halini, bir yanda da öğretmen Salih’i gördü. Bu iki karakter, kendi aralarında restleştiler. Vartolu, bir Vartolu Sadettin’e, bir öğretmen Salih’e bakıp durdu. Bu sahne, “Vartolu şizofren mi?” sorusunu gündeme getirdi.

Çukur’un son bölümünde neler oldu?

Vartolu’nun oğlu olduğunu öğrenen İdris yıkıldı

Dizinin dün akşamki bölümünde dikkat çeken sahneler bununla da sınırlı değil. Selim, ameliyatta ölümle yaşam arasında gidip gelirken doktorların çabası sayesinde kurtuldu. Ancak, yine de hayati tehlikeyi atlatmış değil. Selim’in hastanedeki tedavisi devam ederken, Vartolu’nun öz oğlu Salih olduğunu öğrenen İdris Koçovalı büyük bir acı yaşıyor. Aliço’nun, oğlu Kahraman’ın mezarı başında ağlayan ve af dileyen İdris’e yardım etme çabaları izleyiciyi duygulandırdı. İdris, karısının eve dönmesi ile kendine geldi.

Yamaç, Medet’ten gerçeği öğrendi

Medet’le konuşmaya giden Yamaç, aslında Medet’in beyefendi tarafından kullanıldığını öğreniyor. Beyefendi ile yüzleşmeye giden Yamaç, beyefendi tarafından av olacakken, avcı oluyor.

Vartolu ve İdris Koçovalı yüzleşmesi

Dizinin en dikkat çeken sahnelerinden biri, İdris Koçovalı’nın Emmi’yi takip ederek Vartolu’nun yerini bulması ve hapis tutulduğu hücreye girip yüzleşmesi oldu. Vartolu, çocukluğundan bu yana beklediği anın gelmesi ile büyük bir heyecan yaşadı. İdris, oğlu olduğunu öğrendiği Vartolu’ya “Salih, Bizi ne hallere soktun!” dedi. Bu anlar büyük bir heyecan yarattı. Çukur, her bölüm olduğu gibi dün akşam da soluksuz izlendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler