Ana SayfaDizilerÇocuklar Duymasın'da Tutku iyice aileye sızıyor!

İlgili Postlar

Çocuklar Duymasın’da Tutku iyice aileye sızıyor!

Çocuklar Duymasın dizisi sürpriz gelişmelere gebe. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde, Tutku’nun yeni planları, Haluk ve Meltem’den intikam alma çabaları dikkat çekmişti. Tutku, Haluk’u elde edememesinin acısını çıkarmak için elinden geleni ardına koymadı. Çocuklar Duymasın dizisinin son bölümündeki heyecanın ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde…

Çocuklar Duymasın dizisinin son bölümünde neler olmuştu?

Dizinin son bölümüne, Tutku’nun Havuç ile yakınlığı damga vurdu. Tutku, Haluk’u elde etmek için her yolu denemesine rağmen bir türlü başaramamıştı. Şimdi, Haluk ve Meltem’in oğlu Havuç’u kullanmaya çalışıyor. Meltem ve Haluk, Havuç’un yakınlaştığı kız arkadaşı Alev’i çok merak ediyor. Alev ile tanışmak için onları akşam yemeğine davet ediyor. Tabi ki, Alev’in aslında Tutku olduğundan habersizdirler. Dizinin yeni bölümünde, Haluk ve Meltem, Havuç’u tuzağına düşüren Alev yani Tutku ile tanışacak. Tutku’nun yeni oyunu ile karşılaşan Meltem ve Haluk ne yapacak. Havuç’u Tutku’nun elinden nasıl kurtaracaklar? Tutku, hain planlarının sınırlarını ne kadar zorlayacak? Daha önemlisi, Haluk’u ele geçirebilmek için ne hain planlar yapacak?

Dizinin en dikkat çekici sahnelerinden biri de, Meltem ve Haluk’un öpüşme sahnesi damga vurdu. Bir aile dizisi olan olan Çocuklar Duymasın’ın bu sahnesi hakkında Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu bir yazı kaleme aldı. Koloğlu, yazısında öpüşme sahnesi için ” ‘Çocuklar Duymasın’, kendini yenileme adına ne varsa gerçekleştiriyor. Ev ahalisi, arada eskilere takılıyor. Dizinin yeni halini siz sayın seyircilere bıraktı.

Bu ayrı bir konu… Neredeyse bir ay boyunca yeni Havuç karakteri meselesi konuşuldu. Meltem’le Haluk, ilk defa öpüştü. Dizinin alışık olmadığı, yeni sevgili karakteri araya girdi. Şimdi sırada ne olmalı? Sürpriz bir hamilelik… Kim olsun? Onu da Birol Güven’e bırakalım.” şeklinde ifadelere yer verdi.

Çocuklar Duymasın dizisinin yeni fragmanı yayınlandı mı?

Hem konusu hem de usta oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Çocuklar Duymasın dizisi, her bölümü ile nefes kesmeye devam ediyor. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz sizlere sunacağız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler