Ana SayfaDizilerMehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin 3. fragmanı yayınlandı! 'Eğer ben sultan isem...

İlgili Postlar

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin 3. fragmanı yayınlandı! ‘Eğer ben sultan isem emrediyorum…’

Sabırsızlıkla beklenen Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin 1. bölümünden 3. fragman yayınlandı! Yeni fragmanda, dikkat çekici detaylar izleyiciyi heyecanlandırdı. Özellikle, “Eğer ben sultan isem emrediyorum ordunun başına geçiniz.” sözleri büyük etki yarattı. Detaylar haberimizde…

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin 1. bölüm 3. fragmanı yayınlandı

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolünde yer aldığı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin 1. bölümü için 3. fragman yayınlandı. Fragmanda, Fatih Sultan Mehmed’in tarihe geçen babası Sultan Murad’a gönderdiği mektupta yer alan “Devletli babam. Eğer siz sultan iseniz vazifeniz üzerine ordunun başına geçiniz. Eğer ben sultan isem emrediyorum ordunun başına geçiniz.” ifadeleri dikkat çekti.

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi ne zaman başlayacak?

Yönetmenliği Cevdet Mercan’ın, yapımcılığı O3 Medya’nın üstlendiği, başrolünde Kenan İmirzalıoğlu’nun yer aldığı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi hakkında Ocak ayında yayınlanmaya başlayacağı iddiaları gündeme gelmişti. Ancak, Ocak ayı geçmesine rağmen hala daha başlamamış olması, izleyiciyi meraklandırmıştı. Yeni edinilen bilgilere göre; Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi, Mart ayında Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Ayrıca, dizinin ilk bölümünün ikinci ve üçüncü fragmanlarının yayınlanması da yayın tarihinin iyice yaklaştığının sinyalini verdi.

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Kenan İmirzalıoğlu’nun partneri kim?

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde başrol oynayan son zamanların gözde oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu’nun dizideki partnerinin ilk olarak Selin Demiratar olacağı öğrenilmişti. Ancak, dizi ekibinin Deniratar ile yollarını ayırdığı ve başka bir oyuncu arayışına girdiği konuşuluyordu. Kenan İmirzalıoğlu’nun partnerinin kim olacağı sonunda belli oldu. İmirzalıoğlu’na Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Büşra Develi eşlik edecek.

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde kimler rol alacak?

Dizinin, daha önceden yayınlanan fragmanında ünlü oyuncular Gürkan Uygun ve Çetin Tekindor görünmüştü. Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi, oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor. Dizinin başrolünde, Kenan İmirzalıoğlu ve Büşra Develi yer alıyor.

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin konusu ne?

Kenan İmirzalıoğlu ve Büşra Develi’nin başrollerinde yer aldığı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde, 1451 yılında babasının ölüm haberini alan Sultan Mehmed’in, herkesin gözdesi olan Konstantinopolis’i fethetme hayalini gerçekleştirirken geçtiği engebeli ve acılı yollar ekrana gelecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler