Ana SayfaÜnlülerMerve Boluğur'dan Sert Çıkış

İlgili Postlar

Merve Boluğur’dan Sert Çıkış

Son zamanlarda magazin dünyasının konuşulan isimleri arasına giren Merve Boluğur, hemen hemen her gün dışarıda görüntüleniyor. Merve Boluğur, en son görüntülendiğinde ise basın mensuplarına sert çıkış yaptı.

Merve Boluğur Yine İç Çamaşırsız…

Merve Boluğur’dan Sert Çıkış

Sütyensiz Paylaşım Yapan Merve Boluğur’a Takipçileri Ne Dedi..

Sosyal medya paylaşımları ve söylediği sözlerle sık sık gündeme gelen Merve Boluğur basın mensuplarına çıkıştı. Yağmura rağmen kısa elbisesi ve parmak arası terlikleriyle yürüyüş yapan ünlü oyuncu, görüntülendiğini fark edince tedirgin oldu. Görüntülendiği zaman basın mensuplarıyla muhabbet etmeyi seven güzel oyuncu bu sefer soruları yanıtsız bıraktı. “Nasılsınız Merve Hanım?” sorusu üzerine sessizce yürüyen Merve Boluğur, bir süre sonra “Bu aralar beni rahat bırakın” diyerek, çıkıştı.

 Merve Boluğur İle Burak Dayı Aşkında Dikkat Çeken Detay..

Merve Boluğur'dan Sert Çıkış

Cesur Kıyafetiyle Olay Olmuştu

Özel hayatıyla ve cesur kıyafet tercihleriyle sık sık gündeme gelen Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla mekan çıkışı görüntülenmişti. Siyah mini elbisesi, derin dekoltesi ile herkesin dikkatini çeken Merve Boluğur, dekolteli elbisesiyle eleştirilerin odağı olmuştu. İşte Merve Boluğur’un çok konuşulan elbisesi;

Merve Boluğur Kimdir?

Merve Boluğur'dan Sert Çıkış

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler