Ana SayfaDedikoduMerve Boluğur'dan Bekaret Açıklaması

İlgili Postlar

Merve Boluğur’dan Bekaret Açıklaması

Son dönemde çıkardığı “Şşşşttt’ şarkısıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur, aranjörlük yapan Mert Aydın ile evleneceğini açıklamıştı. TikTok’ta yaptığı yayınlarla dikkat çeken Merve Boluğur’dan bekaret açıklaması geldi.

Merve Boluğur İkinci Kez Dünyaevine Giriyor

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Merve Boluğur, bir süredir birlikte olduğu DJ sevgilisi Mert Aydın’ın evlenme teklifi aldı. Restoranda yemek yedikleri sırada masaya yüzük kutusu getiren bir drone yaklaştı. Neye uğradığını şaşıran oyuncu, sevgilisinin evlilik teklifiyle karşılaştı. Heyecandan gözleri dolan oyuncu, Aydın’ın teklifi karşısında, “Sonsuza kadar evet” cevabını verdi.

Boluğur, sevgilisinden evlenme teklifi aldığı anları Instagram hesabından paylaşıp, “I said yes (evet dedim) kocam” notunu düştü. Arnavutköy’deki restoranda evlilik yolunda ilk adımı atan çiftin paylaşımları sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ünlü oyuncu, mutluluğunu sık sık tektaş yüzüğünü göstererek paylaştı.

Merve Boluğur kimdir?

Ünlü Çiftten Evlilik Açıklaması

Meken çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Boluğur, “Çok şaşkınım. Bana şu an rüya gibi geliyor. İlişkinin daha çok başındayız. Bu kadar kısa sürede sağlam ilerlemek beni çok mutlu etti. Drone yaklaşınca ben anlamadım. Bir anda bir şeyler olmaya başladı. Çok mutluyum” dedi.

Mert Aydın ise “Çok mutluyum. Bunu Merve ile birlikte yaşadığım için daha çok mutluyum. Mekanın alt katının sadece bize özel olmasını istedim. Bu anı sadece baş başa yaşamayı tercih ettim. Bize özel bir an oldu. Düğünümüzde en yakın zamanda olacak” şeklinde konuştu.

Merve Boluğur’dan Bekaret Açıklaması

TikTok fenomeni ile canlı yayında sohbet eden Boluğur, kendisine yöneltilen sorulara cevap verirken gündem yarattı.

Evleneceği için çok mutlu olduğunu dile getiren ünlü oyuncu yayının ortalarına doğru büyük gaf yaptı. Fenomenin “Evlendiğinde kırmızı kurdele takacak mısın?” sorusuna Boluğur “Bekaret kemeri asacağım” cevabını verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler