Ana SayfaDedikoduDeniz Baysal: Aşkı Evlilik Değil, İnsanlar Öldürür

İlgili Postlar

Deniz Baysal: Aşkı Evlilik Değil, İnsanlar Öldürür

Oyuncu Deniz Baysal, 2019 yılında dünyaevine girdiği Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. ‘Zehra’ karakterini canlandırdığı ‘Teşkilat’ dizisiyle ekranlarda olan ünlü oyuncu, “Etrafımda beni kötü etkileyen, düşüren insanları tutmamaya özen gösteriyorum” derken, “Evlilik aşkı öldürür mü?” sorusunu yanıtladı. Deniz Baysal “Aşkı evlilik değil, insanlar öldürür” dedi. İşte o açıklamalar;

Deniz Baysal’dan Samimi Açıklamalar

TRT 1’de ekranlara gelen, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı ‘Teşkilat’ dizisinin yıldızı Deniz Baysal, Gardırop Magazin’e konuştu. Yeni sezon çekimlerinin başlamasıyla büyük heyecan yaşadığını belirten 31 yaşındaki güzel, hayatının keyifli ve farkındalık dolu bir döneminde olduğunu söyledi.

“Zehra ile Sınırlarımı Zorlayabiliyorum”

Her projesinden güzel deneyimler elde ettiğini dile getiren Baysal, “Şu an devam ettiği için demiyorum, Teşkilat dizisindeki karakterim olan ‘Zehra’ beni ayrı heyecanlandırıyor. Çünkü sınırlarımı zorlayabiliyorum onunla. Beni güçlü hissettiriyor ve heyecanlandırıyor” dedi.

Deniz Baysal: Aşkı Evlilik Değil İnsanlar Öldürür

Aşkı, insanı hayata bağlayan ve yaşama daha çok tutunmayı sağlayan bir tutku olarak tanımlayan oyuncu, “Evlilik aşkı öldürür mü?” sorusuna, “Evlendikten sonra eğer birlikte eğlendiğin ve güldüğün anları unutup, evliliğe fazla sorumluluk yüklersen evet aşk ölür. Yani aşkı evlilik değil, insanlar öldürür” şeklinde cevap verdi.

“Hayatın Hakkını Vermek İçin Çabalıyorum”

Eskiden her şeyi gereğinden fazla kafasına taktığını söyleyen Baysal, “Başkalarının derdini onlardan daha çok yük edinirdim kendime. Artık öyle değilim. Bu hayata bir kez sahibim ve hakkını vermek için çabalıyorum artık. Yüklerimi azaltmaya, keyif almaya çalışıyorum. Etrafımda beni kötü etkileyen, düşüren insanları tutmamaya özen gösteriyorum” ifadelerini kullandı.

“Deniz’le Görüşmüyoruz”

Geçtiğimiz ay Aydın Buharkent Belediyesi tarafından düzenlenen 16. Kültür-Sanat ve Taze İncir Festivali’nde konser veren Barış Yurtçu, kendisinin yoğun konserlerinin olması ve eşinin de setlerinin yeniden başlaması sebebiyle çok görüşemediklerini anlatıp, şu açıklamayı yapmıştı:

Geçtiğimiz günlerde fırsat bulup, eşimle 1-2 gün Çeşme tatiline çıktık. Deniz’in setleri tatile girdi ama kendi bireysel işleri vardı, evle ilgilendi biraz. Şimdi yeni sezonda setler yeniden başlayacak. Ben de tatilden sonra yeniden işimin başındayım. İkimiz de çok yoğunuz, çok görüşemiyoruz ama sıkıntı değil bizim için, alıştık.

Deniz Baysal Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler