Ana SayfaDedikoduHakan Sabancı Emma Suki ile Yakalandı

İlgili Postlar

Hakan Sabancı Emma Suki ile Yakalandı

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hakan Sabancı, 79. Venedik Film Festivali’ne katıldı. Hakan Sabancı Emma Suki ile yakalandı! İşte detaylar;

Hakan Sabancı İle Şeyma Subaşı Aşk’ mı Yaşıyor?

Sosyetik iş adamı Hakan Sabancı ile Mohammed Alsaloussi ile ilişkisini bitiren ve İstanbul’ a geri dönen İnternet fenomeni Şeyma Subaşı’ nın yeni bir aşka yelken açtığı iddiaları sonrasında, magazin ikilisi sosyal medya fenomeni Dila Tarkan’ ın düğün töreninde bir araya geldiler..

Tv 8’in patronu Acun Ilıcalı ile yollarını ayırdıktan sonra hayatına yurt dışında devam eden Şeyma Subaşı, son 1,5 senedir ilişki yaşadığı Mısırlı iş adamı Meedo Alsaloussi ile yuva kurmaya karar vermişti. Nikah için hazırlıklara son gaz devam eden ve bu yaz dünya evine girecek olan çiftin ayrılığı büyük bir sürpriz olmuştu.

Şeyma Subaşı Kimdir

Şimdi ise Sabancı ailesinden yakışıklı iş adamı Hakan Sabancı ile Şeyma Subaşı’nın eş zamanda Yunan adalarından story yayınlamaları tüm magazini üzerlerine çektiler.  İkilinin Dağhan Doğruer ile sosyetik güzel Dila Tarkan‘ ın Atina’ da yapılan nikah törenine katıldığı öğrenildi.

Dila Tarkan kimdir?

Öte yandan Şeyma Subaşı, Hakan Sabancı’ nın ağabeyi olan Hacı Sabancı’ nın müstakbel eşi Nazlı Sabancı ile Instagram’ dan birlikte verdikleri pozları yayınlamaları şüphe uyandırmıştı.

Sosyetenin Çapkın Adamı Hakan Sabancı Yakalandı!

Snob Magazin’in özel haberine göre; Bir süredir ortalarda görünmeyen Hakan Sabancı’nın özel hayatı hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Hakan Sabancı, adının ‘Cece’ olduğu öğrenilen kız arkadaşıyla ilk kez Bodrum’da görüntülendi. Hakan Sabancı’nın oturduğu masada Hacı Sabancı- Nazlı Kayı ve Dila Tarkan’ın da olması gözlerden kaçmadı.

Hakan Sabancı’nın adının ‘Cece’ olduğu öğrenilen yabancı model ile yakınlaştığı iddia edildi. Sabancı’yı, Cece ile ortak arkadaşları tanıştırmış.

Bu aşk iddiası sonrası Hakan Sabancı’dan gelecek açıklama merak konusu oldu. Hakan Sabancı ise her zaman olduğu gibi dedikodular karşısında yorum yapmamayı tercih ediyor.

Hakan Sabancı Kimdir?

Hakan Sabancı Emma Suki ile Yakalandı

Çapkınlıklarıyla gündemden düşmeyen genç iş insanı Hakan Sabancı, 79. Venedik Film Festivali’ne katıldı.

Snob Magazin’in özel haberine göre; Hakan Sabancı, Festivalde ünlü oyuncu ve model Emma Suki ile samimi bir şekilde görüntülendi.

The Playlist, Feed ve Huss gibi projelerden tanıdığımız Emma Suki, dünya çapında tanınan oyuncu, model ve reklam yüzü.

Emma Suki’nın sık sık Türkiye’ye geldiği de öğrenildi.

İkili arasında duygusal bir yakınlaşma olup olmadığı merak konusu oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler