Ana SayfaDedikoduBillur Kalkavan’ın Sağlık Durumu Hakkında Yeni Açıklamalar

İlgili Postlar

Billur Kalkavan’ın Sağlık Durumu Hakkında Yeni Açıklamalar

Koronavirüs tedavisi sonrası akciğer kanseri teşhisi konulan oyuncu Billur Kalkavan’ın tedavisi bütün hızıyla devam ediyor. Billur Kalkavan’ın sağlık durumu hakkında yeni açıklamalar geldi. Son olarak ünlü ismin genç sevgilisi Buğra Bahadırlı yaptığı açıklamada, “Tablonun pozitif taraflarına odaklanıyoruz” yorumunda bulundu.

“Beni Bu Kadar Sevdiğinizi Bilmiyordum”

Moralini yüksek tutan Kalkavan, sevenlerinden gelen “Geçmiş olsun” mesajlarının ardından sosyal medyada paylaşım yapmış, “Hamdi Alkan’ım ziyaretime geldi ve izin istedi, ‘Paylaşabilir miyim?’ diye. Beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum vallahi. Çok mutlu oldum, Allah razı olsun. Ben fotoğrafı biraz düzelttim ama kusura bakmayın. Lütfen aramayın, mesaj atın. Çok yoruluyorum” mesajını yazmıştı.

“Hala 47,5 Kiloyum”

Hastane odasında çektiği selife ile yeni bir paylaşımda bulunan ve son durumunu açıklayan oyuncu, şu ifadeleri kullanmıştı:

Üçüncü kemoterapimi almaya geldim. Bir hafta kadar kalacağım çünkü evde bir türlü kilo almayı başaramıyorum. Hâlâ 44.7 kg ki bana çok az. Doktorum ısrarla kilo almam gerektiğini söylüyor, Buğra başımın etini yiyor. Normalde de iştahlı biri değilim ki nasıl başaracağım bilmiyorum. Bundan sonra bir tur daha kemoretapi var, arada da tetkikler. Bana yazan, arayan, mesaj atan herkese minnettarım. Sizlerin güzel dilekleriyle her gün milyarlarca hücrem iyileşiyor.

Buğra Bahadırlı’dan Açıklama

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler