Ana SayfaDedikoduNorm Ender'den Demet Akalın'a Sert Tepki

İlgili Postlar

Norm Ender’den Demet Akalın’a Sert Tepki

Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da sahne aldığı mekanda garsonun başından aşağıda şampanya döken Demet Akalın’a tepkiler çığ gibi büyüyor. Norm Ender’den Demet Akalın’a sert tepki geldi. İşte Norm Ender’in Demet Akalın hakkında yaptığı o yorum;

Demet Akalın’dan Şampanya Skandalı

Demet Akalın, önceki gün Bodrum’da sahne aldığı mekanda kendisine getirilen alkollü içeceği “Resmen elma suyu vermişsin bana” diyerek, garsonun başından aşağı dökmüştü Bu görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Birçok kişi, ünlü şarkıcıya tepki göstermişti.

Mekanın Açıklaması Herkesi Kızdırı

Akalın’a gelen tepkiler sonrasında mekandan bir açıklama gelmiş ve bu açıklama daha da tepki çekmişti. Demet Akalın’ın kendilerine katkısından söz eden mekan sahileri olayın yıllardır yapıldığını ve hiçkimseyi aşağılamak amacı olmadan sadece eğlence için garsonların başından aşağıya şampanya döküldüğünü söylemiş hatta bunu bir gelenek olarak açıklamıştı.

Norm Ender’den Demet Akalın’a Sert Tepki

Demet Akalın’a en son tepki rap dünyanın önemli isimlerinden biri olan Norm Ender’den geldi. Ünlü rapçi dün akşam sahne aldığı mekanda şampanya isteyerek Demet Akalın’ı adeta yerden yere vurdu.

Şampanya gelidkten sonra beğenmediğini söyleyen Ender hemen ardından “Kafandan aşağı dökeyim mi?” sorusuyla Akalın’a gönderme yaparak şunları söyledi;

“Sahnede asla böyle bir şey yapmadım, yapmam da. Bunu ancak çaptan düşmüş, modası geçmiş, sakil bir popçu yapar arkadaşlar.” 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler