Ana SayfaÜnlülerEleştiri Yağmuruna Tutulan Demet Akalın'dan Açıklama

İlgili Postlar

Eleştiri Yağmuruna Tutulan Demet Akalın’dan Açıklama

Magazin gündeminden düşmeyen Demet Akalın geçtiğimiz gün Bodrum’da sahne aldığı bir mekanda kendisine getirilen alkollü içeceği beğenmediğini söyleyip, garsonun başından aşağı dökmesi olay oldu. Görüntüler kısa sürede sosyal medyayı salladı. Eleştiri yağmuruna tutulan Demet Akalın’dan açıklama geldi. İşte detaylar;

Garsonun Başından Aşağı Şampanya Döktü

Demet Akalın, önceki gün Bodrum’da sahne aldığı mekanda kendisine getirilen alkollü içeceği “Resmen elma suyu vermişsin bana” diyerek, garsonun başından aşağı döktü. Bu görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Birçok kişi, ünlü şarkıcıya tepki gösterdi.

“İlk Sahnede Ödeşeceğiz”

Twitter gündeminin ilk sıralarına yerleşen Demet Akalın, eleştirilere cevap verdi. Instagram hesabının hikaye kısmından Formula 1’deki alkollü içecek dökme geleneğinden bir fotoğraf paylaşan Akalın, “İlk sahnede ödeşeceğiz” ifadelerini kullandı.

Eleştiri Yağmuruna Tutulan Demet Akalın’dan Açıklama

Çok konuşulan olayın yaşandığı Bodrum’daki mekanın işletmecisi, sosyal medyada bir açıklama yayınladı. Demet Akalın da bu mesajı kendi Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

“Yıllardır içinde bulunduğumuz bu sektörün içerisinde bize öncelik tanıyan en önemli sanatçıların başında gelen Demet Akalın ile birlikte yaşadığımız durum tamamen esprili amaçlı durumdur… Linç girişiminini doğru bulmuyorum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler