Ana SayfaDedikoduMerve Boluğur: Annem Görmesin

İlgili Postlar

Merve Boluğur: Annem Görmesin

Son dönemde sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarla gündemden düşmeyen Merve Boluğur’dan yeni paylaşımlar geldi. Nefes kesen kareler paylaşan Merve Boluğur “Annem görmesin” dedi. İşte detaylar;

Merve Boluğur: Kafama Eseni Yaptım Yine

Merve Boluğur’un paylaşımına şarkıcı Seda Sayan da gülücük emojileriyle yanıt verdi. Kendisine yapılan yorumlara kayıtsız kalmayan Boluğur, “Kafama eseni yaptım yine.” ifadelerini kullandı.

Merve Boluğur “Hayatımdan El Alemi Kaldırdım”

Merve Boluğur’dan Sütyensiz Paylaşım!

Güzel oyuncu yine bir pozla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Vücudunu saran tulumuyla objektif karşısına geçen Boluğur’un iddialı paylaşımı, kısa sürede gündem oldu.

Sütyensiz dekolteli tarzını hayranlarının beğenisine sunan Boluğur, bu kez sefer paylaşımını yoruma kapattı.

Merve Boluğur bununla da kalmadı ve fotoğrafa “+18” emojisi koydu.

Oyuncu geçtiğimiz günlerde ilk buluşmayla ilgili verdiği tavsiyede “Ben kendimi olduğum gibi ortaya koyarım. Ne fazla açık ne kapalı giyinirim. Siz de öyle olun” demişti.

Merve Boluğur Kimdir?

Cesur Paylaşımlara Devam Ediyor

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve gerek açıklamaları gerek sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur, son pozlarıyla yine adından söz ettirmeyi başardı. Boluğur’un yayınladığı kareler, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Merve Boluğur Karda Güneşlendi

Merve Boluğur: Annem Görmesin

Çalkantılı aşk hayatının dışında, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla da gündeme gelen güzel oyuncu Merve Boluğur, son olarak çok konuşulan karelerine yenilerini ekledi.

Uzun yıllardır uzak olan ve bunun yanı sıra YouTube kanalı ile albüm çalışmalarına ağırlık veren Boluğur, 3.7 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından dekolteli, siyah bir mayo ve deri pantolon giydiği fotoğraflarını “Mayo sezonu” notuyla paylaştı.

Benzer pozlarını hikayeler kısmından da yayınlayan Boluğur, daha bir mekanda otururken çekilen karesini de paylaşarak, “Annem görmesin” mesajını yazdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler