Ana SayfaÜnlülerMerve Boluğur Karda Güneşlendi

İlgili Postlar

Merve Boluğur Karda Güneşlendi

Gündemden düşmeyen Merve Boluğur, İstanbul’da etkili olan kar yağışı sonrası kendini dışarı attı. Giydiği askılı bluzu ile adeta soğuğa meydan okuyan Merve Boluğur karda güneşlendi. İşte Merve Boluğur’un o paylaşımından kareler;

Merve Boluğur: Aradığım Kumral Erkeği Buldum

Youtube kanalı için video çektiğini söyleyen oyuncu, ‘Aradığım kumral erkeği buldum’ dedi. Yaptığı açıklamayla kafaları karıştıran güzel oyuncu konuya şu sözlerle açıklık getirdi:

Merve Boluğur Beğendiği Erkek Tipini Anlattı

“Youtube kanalım için son derece eğlenceli bir skeç çektik. Kılıktan kılığa girdiğim, her tiplemeyi kendim canlandırdığım bir içerik oldu. Nikah memurundan, gelin olan Merve ve hatta o meşhur kumral erkeğin olduğu ve benim canlandırdığım güzel eğlenceli bir video oldu.”

Merve Boluğur Kimdir?

Merve Boluğur: Fırlama Erkekleri Seviyorum

Bir süredir ekranlardan uzak olan Merve Boluğur son dönemlerde YouTube’a yönelmiş durumda. Sosyal medyayıda sık kullanan isimler arasında olan ünlü oyuncu bugün soru cevap yaptı. Hayalindeki erkeği açıklayan Boluğur, “Bir erkekte ‘olmazsa olmaz’ dediğin özellik nedir?” sorusuna verdiği yanıtla takipçilerini şaşırttı.

Merve Boluğur “Hayatımdan El Alemi Kaldırdım”

Merve Boluğur kendisine sorulan soruyu şu sözlerle yanıtladı;

“Ben biraz fırlama/tutkulu aynı zamanda çok az da olsa malum erkeklerimiz. Bu konuda biraz evdeki ahşap sehpa. Hepsi değil tabii. Duygu beyan edebilen adam seviyorum.”

“Kitapları sık sık paylaşıyorsunuz. En çok hangi kitap ve nasıl etkiledi sizi?” sorusuna da yanıt veren ünlü  “Spiritüel/psikolojik kitaplar ilgimi çekiyor. ‘Ölümün Ötesi’ enteresan bir kitap.” dedi.

Merve Boluğur Karda Güneşlendi

İstanbul’da etkili olan kar yağışını büyük bir mutlulukla karşılayan televizyon ve müzik dünyasının ünlüleri, sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu. Bu isimlerden biri de oyuncu Merve Boluğur oldu.

Askılı bluzu ile dışarı çıkan Boluğur, adeta soğuğa meydan okudu. O anları sosyal medya hesabından yayınlayan 34 yaşındaki oyuncu, ayrıca videoda sergilediği garip hareketleriyle dikkat çekti.

Merve Boluğur: Kafama Eseni Yaptım Yine

Merve Boluğur’un paylaşımına şarkıcı Seda Sayan da gülücük emojileriyle yanıt verdi. Kendisine yapılan yorumlara kayıtsız kalmayan Boluğur, “Kafama eseni yaptım yine.” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler