Ana SayfaÜnlülerYıldız Tilbe Hakkında Suç Duyurusu

İlgili Postlar

Yıldız Tilbe Hakkında Suç Duyurusu

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla tüm tepkileri üzerine çeken Yıldız Tilbe hakkında suç duyurusunda bulunuldu. İşte detaylar;

Hayvanlar Hakkındaki Paylaşımı Tepki Çekti

Twitter’dan açıklama yapan Tilbe, “Sahipsiz köpekler hayvan barınaklarında toplanıp aklı başında, hayvansever görevliler tarafından bakılmalıdır. Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin, hepsi gebersin. İnsan parçalamak nedir ya? Toplasınlar hayvan barınaklarına köpekleri, hayvanseverler görevlendirilsin, hayvan sevmeyen sırf görev diye bu işi yapan birileri olmasın. Barınaklardaki hayvanlar birbirini yiyor açlıktan. Allah razı olmasın, hayvanseverler görevlendirilsin, kontrol edilsin. Hayvan da kurtulsun, insan da…” dedi.

Yıldız Tilbe, sözlerine şu şekilde devam etti:

Bütün insanların ve hayvanların yaşama hakkı vardır fakat saldırmaya, öldürmeye hakkı yoktur, olmamalıdır. Yasalar insanın da hayvanın da birbirine zarar vermeden yaşamalarını kanunlaştırmalıdır. İnsanlara grup halinde saldıran parçalayan, öldüren köpeklerin insan öldüren bir insandan farkı yoktur, cezalandırılmalıdır. Başka insanlara saldırmak için özgür bırakılmamalıdır. Ben de şu an çocukları, kadınları, insanları parçalayan köpeklerden nefret ediyorum. Sevmek için bir sebep göremiyorum. Hayvan sevmek başka şey. Bütün hayvanlar güzeldir, bunlar insan parçalıyor, öyle gezsinler mi?

“Sana Hiç Yakışmadı”

Ünlü şarkıcının bu açıklamaları “yıldıztilbehaddinibil” hashtag’i ile tepki topladı. Tilbe, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. İşte o yorumlardan birkaçı:

* ‘Sana hiç yakışmadı Yıldız Tilbe!’

* ‘Öldürmek değil çözüm. Herkes mahallesinde sahip çıksa köpekler de huzurlu olur!’

* ‘Senin kadar onun da yaşama hakkı var! Nasıl böyle bir şey söylersin…’

Yıldız Tilbe Hakkında Suç Duyurusu

İstanbul Barosu Hayvan Hakları Merkezi de Yıldız Tilbe’nin paylaşımına karşı harekete geçti.

İstanbul Barosu Hayvan Hakları Merkezi, resmi Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla ünlü sanatçı hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı:

Halkı suç işlemeye ve kanunlara uymamaya, hayvanlarımızı öldürmeye teşvik ve tahrik eden, kin ve düşmanlığa yönlendiren Yıldız Tilbe hakkında tarafımızca suç duyurusunda bulunulmuştur. Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Yıldız Tilbe’ nin ‘Sokak Köpeği’ Paylaşımına Ajda Pekkan’ dan Tokat Gibi Cevap…

“Masum Köpeklerden Özür Diliyorum”

Tilbe, ardından kendisini eleştirenlere yanıt verdi. Masum köpeklerden özür dilediğini belirten ünlü şarkıcı, “Köpek var, köpek var. Bunlar canavar… Bizim bir köpeğimiz vardı. Bütün sokağı korurdu, saldırmak neymiş… Bunlar vahşi. Birbirine de, insana da, kediye de her şeye saldırıyorlar. Köpeklerin saldırıp, öldürdüğü, sakat bıraktığı insanlara acımayanları, hala katil köpekleri savunanları kendi vicdanlarına bırakıyorum. Ben buradan masum köpeklerden özür dilerim, onların da adı geçtiği için… Allah bütün masum hayvanları korusun, insanları da… Kötülerinden razı olmasın.” açıklamasını yaptı.

Yıldız Tilbe kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler