Ana SayfaDedikoduHülya Avşar: Sevgilim Değil Ahbabım

İlgili Postlar

Hülya Avşar: Sevgilim Değil Ahbabım

Hülya Avşar ve adının aşk dedikodularına karıştığı Cemal Güzelci önceki akşam Tarabya’daki Kıyı adlı mekandaydı. Mekan çıkışı basın mensuplarıyla karşılaşan Hülya Avşar “Sevgilim değil ahbabım” diyerek aşk iddialarını yalanladı. İşte detaylar;

Hülya Avşar’dan Cemal Güzelci İddialarına Yanıt

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar’ın 12 yıllık aşk orucunu geçtiğimiz haftalarda iş insanı Cemal Güzelci ile bozduğu ileri sürülmüştü. Sahne sonrası çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak konuya nokta koyan şarkıcı, tektaş yüzüğüyle dikkatlerden kaçmadı.

Muhabirlerin “Geçtiğimiz haftalarda Cemal Güzelci ile fotoğraflarınız çıktı, hayırlı olsun diyelim. Neler söylemek istersiniz” sorusuna Avşar “Tek bir kelime söyleyeceğim, hayatımda kimse yok” dedi.

Hülya Avşar Yüzünden ‘Söylemezsem Olmaz’ Programı Yangın Yerine Döndü…

Fotoğrafların çıkması hatırlatılınca “Çok da sevdiğim bir arkadaşım, çok düzgün çok şeker ama şuan da yok. Ben şunu anladım ki yalnızlık çok keyifli , ben normal değilim. Ben yalnızlıktan vazgeçemediğimi anladım, bunun dışında her şey güzel” yanıtını verdi.

Hülya Avşar’ ın Canlandırmak İstediği Rol İle Ağızları Açıkta Bıraktı…

Muhabirlerin “Aşka kapalı mı kalbiniz peki?” sorusuna Avşar “Yalnızlık çok keyifli” cevabını verdi. Avşar, basın mensuplarının “Fotoğraflar çok samimiydi, ilk günlerde de yalanlamadınız siz de. Acaba aşka dönüşecekken son anda vaz mı geçildi, yoksa uyuşmazlık mı oldu?” sorusuna da yanıt verdi.

Hülya Avşar: Bırakıyor Musunuz Yalnız Kalalım

Bir yakınlarının ameliyatına refakat eden ikili, hastaneden ayrı ayrı çıkış yaptı. Hülya Avşar, hastaneden ayrılmadan önce soruları yanıtladı. Daha önce yaptığı “Instagram’ı olan bir sevgili istemem” açıklamasıyla dikkat çeken şarkıcı, “İlişki başlamadan mı bitti? Yoksa Instagram mı kullanmaya başladı?” sorusu üzerine kahkaha attı ve şöyle dedi: “Siz varsınız. Sağ olun bırakıyor musunuz ki yalnız kalalım. Ben de anlamadım niye böyle oldu. Her şey kısmet.”

Hülya Avşar kimdir?

Hülya Avşar: Sevgilim Değil Ahbabım

Mekandan önce ayrılan Cemal Güzelci soruları yanıtlamadı. Daha sonra içeriden çıkan Hülya Avşar, işadamıyla ilgili sorular üzerine şöyle dedi:

“Bizi daha çok göreceksiniz, ahbabız sonuçta. Sevgiliysek çıkar el ele gezeriz. Hayatımda kimseye hesap vermedim. Şu anlık arkadaşım ama kısmet, olursa söylerim.”

Hülya Avşar, Will Smith’in Oscar gecesinde Chris Rock’a attığı tokatla ilgili sorulara da yanıt verdi. “Nasıl çaktı!” diyerek gülen sanatçı, sözlerine şöyle devam etti:

“Bilmiyorum niye yaptı acaba, tabii ki şiddet kötü bir şey. Sunucu büyük bir asalet gösterdi bence, ben sunucunun yerine olsam ben de bir tane çakardım. Eğer ki bana birisi böyle yapıyorsa ben de bir erkek olarak Smith’e çakardım. Benim erkek arkadaşım böyle bir şey yapsa hoşuma giderdi ama şiddetin her türlüsü kötü. Ama karısının hoşuna gitmiştir bence…”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler