Ana SayfaÜnlülerHülya Avşar Yüzünden 'Söylemezsem Olmaz' Programı Yangın Yerine Döndü...

İlgili Postlar

Hülya Avşar Yüzünden ‘Söylemezsem Olmaz’ Programı Yangın Yerine Döndü…

Ünlü sanatçı Hülya Avşar‘ ın yeni sevgilisi Cemal Güzelci yüzünden, ‘Söylemeszem Olmaz’ yorumcuları birbirine girdi. Arto İle Seren Serengil, değim yerindeyse canlı yayında kapıştı. Hülya Avşar Yüzünden ‘Söylemezsem Olmaz’ Programı Yangın Yerine Döndü. İşte Detaylar…

Hülya Avşar’ a Aşk Orucunu Bozduran Adam Bakın Kim Çıktı!…

Hülya Avşar Yüzünden ‘Söylemezsem Olmaz’ Programı Yangın Yerine Döndü…

Usta oyuncu Hülya Avşar, tam 12 yıl sonra hayatına birini almış ve magazin gündemini bu haber sarsmıştı. Avşar kızı sevgililer gününde yaptığı; “Instagram’ı olan bir sevgili istemem ben erkeklere Instagram’ı yakıştırmıyorum bana göre değil, spor yapmayan insanlarda bana göre değil. Sosyal medya da vakit geçiren erkeklerde bana göre değil. Onun için o tarz biri hiç olmaz.” şeklindeki açıklama sonrasında yeni bir aşka yelken açtığı o görüntüler magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı.

Hülya Avşar kimdir?

Beyaz Tv ekranlarının ‘Söylemezsem Olmaz’ adlı magazin programının yayınına ünlü yorumcular Seren Serengil ile Arto ‘nun kavgası damgasını vurdu. Arto, ünlü oyuncunun yeni sevgilisi iş insanı Cemal Güzelci’ nin, Avşar kızının eski programında beraber çalıştığı asistanının o dönemlerdeki sevgilisi olduğunu öne sürdü. iddia etti. Arto, Avşar kızına o dönemler asistanlık yapan model Sinem Kuyucu, programa da çıkmış olduğunu ve Hülya Avşar’ ın kendisine yardım ettiğini iddia etti. İşte ne olduysa bundan sonra oldu ve stüdyo birden gelirdi. Seren Serengil, Arto’ nun söylediklerine karşılık olarak Hülya Avşar’ ın tarafını seçerek destek verdi.

Arto: “Arkadaşın Diye Sesini Çıkartmıyorsun..”

Arto, Hülya Avşar’ a karşı savunan usta yorumcu Seren Serengil’e, “Sen bu konularda sessiz kalmazsın ama arkadaşın diye sesini çıkartmıyorsun, korumak için bir şey bulacaksın” dedi.

Arto Kimdir?

Seren Serengil: “Bir Tane Belge Çıkarın!”

Arto’ nun ifadeleri üzerine gerilen Seren Serengil, “Belge istiyorum, ispat et” dedi ve “Artocum saçma sapan şeyler söylüyorsun. Bir tane belge çıkarın!” deyince Arto ise, “Sen de saçmalıyorsun. Avşar’ı sevdiğin için arka çıkıyorsun” şeklinde tepkisini gösterdi…

Seren Serengil kimdir?

İşte Seren Serengil İle Arto’ nun Hülya Avşar Yüzünden Gergin Anları;

Seren Serengil İle Arto’ nun Hülya Avşar Yüzünden Gergin Anları

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler