Ana SayfaÜnlülerEski Eşinin İhanetiyle Yıkılan Berdan Mardini Sonunda Aşkı Buldu...

İlgili Postlar

Eski Eşinin İhanetiyle Yıkılan Berdan Mardini Sonunda Aşkı Buldu…

Ünlü türkücü Berdan Mardini, evli olduğu zamanlarda çocuklarının annesi eski eşi Fatoş Yelliler’ in ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu’ nun sevgilisi Gökhan Göz  ile kendisini aldatmasıyla yıkılmıştı. Ünlü şarkıcıdan güzel haberler gelmeye başladı ve nihayet huzur bulacağı sevdaya kapıldı. Komşusunda aşkı bulan Berdan Mardini’ nin yeni sevgilisi kusursuz güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Detaylar Haberimizde…

Berdan Mardini: “Eski Eşim Evliyken Başkasıyla Nikah Kıymış!”

Eski Eşinin İhanetiyle Yıkılan Berdan Mardini Sonunda Aşkı Buldu…

43 yaşındaki ünlü türkücü Berdan Mardini, 2010′ da nikah masasına oturduğu eski karısı Fatoş Yelliler’ in aldatmasıyla sarsılmıştı. Eski eş Fatoş Yelliler, ünlü şarkıcıyı modacı Gülşah Saraçoğlu’ nun sevgilisi Gökhan Göz’le aldatmıştı. Berdan Mardini’ den güzel bir haber geldi.

“Yeniden Başım Yandı..Yine Aşık Oldum…”

Ünlü türkücü konuk olarak katıldığı İbo Show’ da gönlünü kaptırdığı Kosovalı sanatçı Morena Taraku’ yla ilgili ilk defa konuştu. Berdan Mardini, “Yeniden başım yandı. Yine aşık oldum. Şu anda ilk defa söylüyorum. Mutluyum, huzurluyum. Seni seven kadının, sana ilgi göstermesi, seni gerçekten dürüstçe sevdiğini bilmen çok güzel bir şey” demişti.

Ünlü şarkıcı açıklamalarına şu sözler ile devam ederken eski karısı Fatoş Yelliler’ e de gönderme yapmıştı; “Bazı aşklar var, menfaat, kandırma. Ne olacak bilmiyorsun. Bizim eskiden yaşadığımız gibi. Ama şimdi çok mutluyum”

Berdan Mardini kimdir?

İşte Berdan Mardini’ nin Yeni Sevgilisi Morena Taraku;

Berdan Mardini' nin Yeni Sevgilisi Morena Taraku
Berdan Mardini’ nin Yeni Sevgilisi Morena Taraku
Berdan Mardini' nin Yeni Sevgilisi Morena Taraku
Berdan Mardini’ nin Yeni Sevgilisi Morena Taraku

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler